Blender Ninja BN495EU, 1000W, 700ml, Auto-iQ Technology, Ninja Blade Technology, Gri/ negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
497,62 lei
Pret 36 Rate Optimo: 18.24 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BN495EU

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Blender Ninja BN495EU, 1000W, 700ml, Auto-iQ Technology, Ninja Blade Technology, Gri/ negru de la NINJA

Se amesteca in ceasca, bucura-te din mers.

Creati cu usurinta smoothie-uri delicioase si bauturi reci cu gheata cu toate ingredientele dvs. proaspete si congelate preferate folosind acest blender Ninja de generatia urmatoare - de la smoothie-uri sanatoase din fructe pana la amestecuri zingy de mic dejun, milkshake-uri de lux pana la gustari congelate, si chiar scufundari si sosuri.

Pur si simplu stivuieste-ti ingredientele in ceasca de 700 ml, fabricata din tritan dur, fara BPA, apoi adauga lamele brevetate de extractie Pro si amesteca la atingerea unui buton. Adaugati un capac fara varsare si bucurati-va imediat sau luati-va bautura din mers.

Usor de folosit

Comenzile simple cu o singura atingere faciliteaza selectarea fie a programelor automate, fie a setarilor manuale - toate concepute pentru a oferi rezultatul perfect, exact asa cum va place.

Gata cu presupunerile cu tehnologia Auto-iQ . Exclusiv pentru Ninja, aceste programe inteligente de amestecare sunt adaptate pentru a oferi rezultatele dorite prin simpla apasare a unui buton. Doua modele unice de impulsuri, pauze si amestecuri fac toata munca grea pentru dvs. De asemenea, puteti prelua controlul cu setarile manuale.

Tehnologie Ninja Blade

Lamele proiectate cu precizie ale lui Ninja sunt construite pentru a rezista, fabricate din otel inoxidabil durabil, de inalta calitate si puse la incercare cu 1000 de cicluri de zdrobire a ghetii.

Actionat de un motor puternic de 1000 W, designul unic Pro Extractor Blade creeaza cu usurinta rezultate super netede, amestecand chiar si cele mai dure ingrediente, inclusiv fructe si legume fibroase, nuci, seminte si chiar gheata.

Curatarea este usoara datorita pieselor sigure pentru masina de spalat vase.

Incepeti imediat cu un ghid de retete inspirat inclus in cutie, ambalat cu retete pentru a va inspira imaginatia.

Contine componente sigure pentru masina de spalat vase. Fara BPA.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Blender
Tip blender Fix
Material lame Otel
Tip panou de comanda Digital
Culoare Negru

DETALII TEHNICE

Putere 1000 W
Capacitate 700 ml
Trepte de viteza 1

FUNCTII SI ACCESORII

Functii

Amestecare

Tocare

Zdrobire gheata

DIMENSIUNI

Inaltime 38.7 cm
Lungime 17 cm
Adancime 15.9 cm
Greutate 2.97 Kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.