Blender 2 in 1 Ninja BN750EU, 1200W, 2.1L / 700ml, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
672,57 lei
Pret 36 Rate Optimo: 24.65 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BN750EU

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Blender 2 in 1 Ninja BN750EU, 1200W, 2.1L / 700ml, negru de la NINJA

Obtineti mai mult de la blender.

De la smoothie-uri matasoase, bauturi sanatoase pentru micul dejun, cocktail-uri cu gheata zdrobita, sorbete si deserturi la sosuri sarate, scufundari si sosuri, acest blender de generatia urmatoare va duce fara efort de la micul dejun la cina.

Un blender multi-servire si un blender personal intr-unul, faceti suficient pentru a imparti in vasul de 2,1 L sau amestecati direct in ceasca de 700 ml pentru a savura o bautura din mers.

Usor de folosit

Comenzile simple cu o singura atingere faciliteaza selectarea fie a programelor automate, fie a setarilor manuale - toate concepute pentru a oferi rezultatul perfect, exact asa cum va place. Atasati ulciorul sau ceasca si programele disponibile se vor aprinde pe panoul de control.

Gata cu presupunerile cu tehnologia Auto-iQ. Exclusiv pentru Ninja, aceste programe inteligente de amestecare sunt adaptate pentru a oferi rezultatele dorite prin simpla apasare a unui buton. Trei modele unice de impulsuri, pauze si amestecuri fac toata munca grea pentru dvs. De asemenea, puteti prelua controlul cu setarile manuale.

Tehnologie Ninja Blade

Lamele proiectate cu precizie ale lui Ninja sunt construite pentru a rezista, fabricate din otel inoxidabil durabil, de inalta calitate si puse la incercare cu 1000 de cicluri de zdrobire a ghetii.

Un motor puternic de 1200 W actioneaza atasamentele de lama interschimbabile proiectate special pentru a crea rezultate delicioase de fiecare data. Lama patentata Pro Extractor Blade creeaza cu usurinta rezultate foarte fine in cupa cu o singura portie, amestecand chiar si cele mai dure ingrediente, inclusiv fructe si legume fibroase, nuci, seminte si chiar gheata. Designul lamei stivuite amesteca rapid si usor loturi mai mari in ulciorul cu mai multe porturi pentru rezultate uniform amestecate in cateva secunde.

Curatarea este usoara datorita pieselor sigure pentru masina de spalat vase.

Incepeti imediat cu un ghid de retete inspirational inclus in cutie, ambalat cu retete pentru a va inspira imaginatia.

Contine componente sigure pentru masina de spalat vase. Fara BPA.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Blender
Tip blender Fix
Material lame Otel
Tip panou de comanda Digital
Culoare Negru

DETALII TEHNICE

Putere 1200 W
Capacitate 2.1 l 700 ml
Trepte de viteza 3

FUNCTII SI ACCESORII

Functii Amestecare Tocare Zdrobire gheata

DIMENSIUNI

Inaltime 45.5 cm
Lungime 25.5 cm
Adancime 19 cm
Greutate 4.03 Kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.