Blender de masa Zelmer, 1200W, 1.75 l capacitate, 6 cutite, functie turbo, bol sticla, trepte de control a vitezei, zdrobire gheata, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
304,66 lei
Pret 36 Rate Optimo: 11.17 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ZSB4799B

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Blender de masa Zelmer, 1200W, 1.75 l capacitate, 6 cutite, functie turbo, bol sticla, trepte de control a vitezei, zdrobire gheata, negru de la Zelmer

Blenderul cu ulcior Zelmer este cel mai simplu mod de a fragmenta si de a amesteca bine ingredientele. Datorita motorului de 1200 W, puteti pregati sosuri delicioase, puteti amesteca fructe pentru un cocktail sau puteti face aluat de clatite delicios si pufos. Puteti alege dintre controlul vitezei variabile. Intr-un blender de ceasca puteti amesteca toate ingredientele impreuna si economisiti timp si spatiu. In plus, 6 lame din otel inoxidabil va garanteaza rezultate perfecte de lucru.
 

6 lame din otel inoxidabil
Cu ele, sunteti pregatit sa intalniti orice produs - indiferent daca este vorba de gheata tare sau capsuni moi. 6 lame va vor oferi fragmentarea maxima a tot ceea ce aruncati in paharul blenderului.

Functia Turbo
Pentru blenderul Zelmer, nicio munca nu este groaznica! Pur si simplu porniti functia turbo, care comuta instantaneu dispozitivul la cea mai mare viteza si abordeaza cele mai mari provocari de gatit.

Functia Smoothie
Un smoothie bun este unul in care toate ingredientele sunt tocate perfect. Si asta este exact ceea ce vei obtine cu blenderul Zelmer. Macinarea si amestecarea rapida a produselor este o simpla simpla pentru el. Chiar si cu un pahar atat de incapator!

Reglarea vitezei
In functie de ceea ce doriti sa pregatiti, aveti nevoie de viteze diferite de amestecare. De aceea, blenderul cu ulcior Zelmer are un regulament care va permite sa ajustati viteza la nevoile dvs. si la rezultatele asteptate.

Blocare de securitate
O functie utila pentru cei uitusi si pentru copii. Fara a dezactiva blocarea, dispozitivul nu va porni. Asta inseamna ca nu il vei porni accidental - de exemplu, inainte de a inchide capacul sau inainte de a adauga toate ingredientele.

Functia de zdrobire a ghetii
Gheata zdrobita - completarea perfecta la cocktailuri. De obicei, insa, nu vrei sa pierzi timpul pregatindu-l. Este mult mai usor cu blenderul nostru. Arunca zarurile in cupa, porneste modul turbo si este gata! Rapid, eficient, fara efort.

Preparare fast-food
Ai nevoie sa prepari un cocktail, sos sau aluat de clatite? Puteti face acest lucru intr-un singur dispozitiv. Puneti toate ingredientele intr-un bol, porniti blenderul si este gata. Nu trebuie sa va mai deranjati sa taiati ingredientele in bucati mici. Blenderul se poate descurca singur.

Lame detasabile pentru o curatare usoara
Poate parea dificil sa curatati un recipient atat de mare si adanc, care are lame mobile in partea de jos. Nimic nu poate fi mai gresit! Sistemul cu lamele poate fi indepartat cu usurinta - datorita acestui lucru veti curata temeinic atat aceasta parte, cat si interiorul cupei. Igiena mai presus de toate.

Recipient sticla mare
Destul de spatios incat sa poti pregati un cocktail in el nu pentru o persoana, ci pentru intreaga familie! Arunca ingredientele inauntru, amesteca si bucura-te de o gustare delicioasa si sanatoasa.

Picioare antiderapante
Un motor de mare putere sau un mod turbo poate face ca masina sa vibreze usor. De aceea am instalat picioare antiderapante. In acest fel, blenderul ramane exact acolo unde l-ai pus.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Blender
Tip blender Fix
Material bol Sticla
Material lame Metal
Tip panou de comanda Mecanic
Culoare Negru

DETALII TEHNICE

Putere 1200 W
Capacitate 1.75 l
Trepte de viteza 6

FUNCTII SI ACCESORII

Functii Amestecare Zdrobire gheata

DIMENSIUNI

Lungime cablu 0.5 m
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.