Creative Labs Boxe 2.1 Creative SBS E2900 Powerful, 60W RMS, Bluetooth, USB, Aux 3.5mm, Telecomanda, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
346,54 lei
Pret 36 Rate Optimo: 12.7 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

51MF0490AA001

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Boxe 2.1 Creative SBS E2900 Powerful, 60W RMS, Bluetooth, USB, Aux 3.5mm, Telecomanda, Negru de la Creative Labs

Cel mai puternic sistem de difuzoare din seria Creative SBS E2000, acest sistem de difuzoare 2.1 complet este setat sa va captiveze cu performantele sale audio incredibile, oferind in acelasi timp un spectru larg de optiuni de conectivitate, prin cablu, wireless si sub alte forme.

Cu SBS E2900, transmiteti in flux fara fir prin Bluetooth , ascultati canalele radio FM preferate sau redati sunetul la alegere direct prin redarea USB sau a cardului SD. Pentru conectivitate prin cablu, conectati dispozitivul la intrarea AUX-in de 3,5 mm. In plus, puteti accesa si modifica cu usurinta setarile de control al volumului si redarii direct pe difuzoare sau personalizati setarile pentru inalte si bas cu telecomanda wireless inclusa.

Creative SBS E2900 este conceput pentru a va satisface nevoia de un sistem de divertisment audio de inalta performanta, fara compromisuri.

2.1 Sistem de difuzoare cu drivere de camp indepartat

Sistem puternic de boxe Bluetooth 2.1 , care ofera performante audio uimitoare si puternice cu 60W RMS si o putere maxima de pana la 120W. Difuzoarele sunt echipate cu drivere de camp indepartate reglate intern pentru a oferi un sunet plin de camera pentru o experienta audio captivanta.

Subwoofer cu foc frontal pentru Great Bass

Ascultati racnetul basului, in timp ce subwooferul MDF care trage in fata ofera un bas profund si rasunator in timpul noptilor de film intense, pline de actiune. Mai bine, transforma-ti casa intr-un club de petrecere cu melodiile tale preferate!

Dimensiuni subwoofer (L x L x I): 170 x 335 x 313 mm.

Dimensiunile difuzoarelor prin satelit (L x L x I): 105 x 100 x 170 mm.

 

Radio FM

Ascultati posturile de radio preferate sau DJ-urile cu tunerul analogic FM incorporat, care vine cu scanarea automata a posturilor. In plus, sistemul isi aminteste ultimul post FM pe care l-ati ascultat pentru un plus de confort.

 

Bluetooth 5.0

Dispunand de cea mai recenta tehnologie Bluetooth 5.0, bucurati-va de sunet de inalta calitate, fara fir, pe dispozitivele dumneavoastra, fara probleme.

 

Redare USB MP3

Conectati-va la melodiile preferate de pe o unitate flash USB utilizand playerul MP3 incorporat prin functionalitate plug-and-play.

 

AUX-In

Port AUX-in de 3,5 mm pentru conectivitate analogica prin cablu la computer, televizor si multe altele.

 

Card SD

Echipat cu un slot pentru card SD pentru redarea cardului SD, astfel incat sa puteti asculta propria lista de melodii curate!

 

 

Butoane de control convenabile

Accesati cu usurinta redarea muzicii si controlul volumului de la butoanele de control ale sistemului.

 

Telecomanda inclusa cu setari de control pentru inalte si basuri

Pentru un plus de confort, am inclus o telecomanda cu infrarosu, astfel incat sa puteti regla wireless setarile audio, volumul si redarea muzicii a difuzorului. Puteti personaliza si mai mult sunetul cu comenzile pentru inalte si bas de pe telecomanda furnizate pentru a se potrivi genului audio pe care il ascultati sau pentru a se potrivi starii de spirit in care va aflati!

CARACTERISTICI GENERALE

Tip sistem 2.1
Putere RMS (W) 60 W
Banda de frecventa 50 - 20000 Hz
Sateliti 2
Putere satelit RMS (W) 15
Tip boxa PC
Distorsiuni (dB) ≥75 dB
Subwoofer 30W RMS
Telecomanda Da, infrarosu
Altele

Tip conector: USB, AUX-in

Bluetooth 5.0

Slot pentru Card SD

Conectare USB Semnal USB
Dimensiune sateliti (W x D x H mm) 100 x 105 x 170mm
Dimensiune subwoofer (W x D x H mm) 335 x 170 x 313mm
Greutate (g) 3.7 Kg (total)
Culoare Negru
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip sistem
      2.1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.