Creative Labs Boxe Creative Katana V2X, 2.1 Dolby Audio Tri-amplified UltraDSP, 90W RMS, HDMI ARC, Bluetooth 5.0, Mic, USB-C, Optical-in, AUX-in, RGB, Creative app, Super X‑Fi, Telecomanda

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.470,27 lei
Pret 36 Rate Optimo: 53.89 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

51MF8400AA000

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Boxe Creative Katana V2X, 2.1 Dolby Audio Tri-amplified UltraDSP, 90W RMS, HDMI ARC, Bluetooth 5.0, Mic, USB-C, Optical-in, AUX-in, RGB, Creative app, Super X‑Fi, Telecomanda de la Creative Labs

Va prezentam Sound Blaster Katana V2X, cea mai recenta bara de sunet pentru jocuri de top, cu un sunet puternic si cu toate caracteristicile cele mai bune ale predecesorilor sai, dar cu un subwoofer mult mai compact, cu 40% mai mic decat Katana V2. Pentru cei care cauta un subwoofer discret, Sound Blaster Katana V2X este o alegere inteligenta pentru camerele cu spatiu limitat.

Ascultati detaliile din momentele mai linistite sau scenele de actiune care pur si simplu va vor uimi! Experimentati un sunet spatial imersiv prin designul nostru premiat cu cinci difuzoare tri-amplificate, tehnologia Super X-Fi® si surround virtual 5.1 - toate create pentru o experienta de joc de ultima generatie in confortul casei. Conexiunea este de asemenea perfecta cu USB audio, HDMI ARC convenabil, tehnologie Bluetooth® 5.0 pentru streaming audio wireless, intrare optica, iesire SXFI si o intrare AUX de 3,5 mm pentru audio analogic. Bara de sunet vine, de asemenea, cu doua microfoane beamforming incorporate, daca doriti sa intrati rapid intr-o camera de chat pe Discord cu echipa dvs. sau chiar pentru intalnirile dvs. online.

Fie ca va jucati, va uitati la filme sau ascultati muzica, dati viata tuturor programelor de divertisment cu Sound Blaster Katana V2X!

 

 

COMPACT PENTRU SUPRAFETE MAI MICI

Sound Blaster Katana V2X este acompaniat de un subwoofer mai mic pentru un sistem audio proiectat optim, care minimizeaza spatiul ocupat la sol fara a compromite calitatea audio.

 

 

ILUMINAT RGB IMPRESIONANT

Creati atmosfera perfecta de relaxare in timp ce va relaxati la jocul preferat, vizionati un film sau dansati pe cea mai recenta muzica cu presetari avansate de iluminare, cum ar fi Aurora, Cycle, Mood, Morph, Pulsate, Solo si Wave Motions.

Cu ajutorul aplicatiei Creative, schimbati iluminarea RGB si selectati pana la 16,8 milioane de culori pentru a va potrivi cu starea de spirit!

 

 

CLAR SI PRECIS

Proiectat pentru a imbunatati experientele audio ale desktopului, consolelor de jocuri si televizorului, Sound Blaster Katana V2X vine cu un design de amperi tri-amplificati, imbunatatit de la bara de sunet OG Sound BlasterX Katana, foarte apreciata!

Designul amplificatoarelor tri-amplificate este controlat de DSP-ul nostru proprietar multicore. Acest lucru inseamna ca fiecare dintre driverele de raza medie, tweeterele si driverele de subwoofer sunt actionate individual, oferind o reproducere puternica si de impact a sunetului la fiecare frecventa. Bara de sunet dispune, de asemenea, de o constructie cu sasiu cu pereti dubli pentru a minimiza vibratiile perturbatoare, permitand Sound Blaster Katana V2X sa livreze un sunet impecabil fara efort.

 

 


SURROUND IMERSIV

Sound Blaster Katana V2X ofera un sunet limpede si impresionant, care umple incaperea, prin redarea pe 5.1 canale. La fel ca predecesorul sau, Sound Blaster Katana V2X este, de asemenea, un decodor certificat Dolby Audio1, astfel incat poate recrea experienta cinematografica binecunoscuta in confortul propriei case, de la o sursa certificata Dolby.

1Disponibil prin HDMI ARC si conexiune optica

 

 

PREMIAT SUPER X-FI

Experimentati proiectia audio hiperrealista si directionalitatea cu castile dvs. in timp ce va jucati sau vizionati un film. Echipat cu cipul Super X-Fi UltraDSP, bucurati-va de premiatul nostru Super X-Fi Headphone Holography folosind orice casti, doar conectandu-le la Sound Blaster Katana V2X. Indiferent de ora sau de zi, continuati-va sesiunile de jocuri sau chefurile de film fara sa deranjati pe nimeni din apropiere.

 

 

CRESTETI NIVELUL JOCULUI DVS.

Conceput pentru a fi partenerul tau de joc de zi cu zi, Sound Blaster Katana V2X dispune de modurile noastre aclamate de sunet pentru jocuri -XFI BATTLE Mode si Scout Mode* - care imbunatatesc sistemul audio cu o imersiune surround imbunatatita si functionalitatea integrata pentru jocuri cu casti.

 

Experimentati un sunet de joc fara precedent prin imersiunea completa in mediul virtual al jocurilor, ca si cum ati fi prezent fizic in joc. SXFI BATTLE Mode este primul si singurul mod de sunet care va permite sa auziti nu numai directionalitatea de unde vin focurile de arma, ci si distanta, astfel incat sa puteti localiza cu exactitate locatia inamicilor, la milimetru.

 

Modul Scout este unul dintre modurile noastre de sunet caracteristice, care se concentreaza pe detectarea sunetelor prin indicii audio imbunatatite, evidentiind fiecare detaliu din joc care ar putea face sau nu jocul. Fie ca este vorba de sunetul reincarcarii armei dusmanilor tai sau de o usoara zvacnire a ierbii, modul Scout Mode are capacitatea de a localiza sunetele chiar in urechile tale. Detecteaza cea mai mica miscare a dusmanilor tai inainte de a-i vedea pe ecran!

*Te rugam sa retii ca SXFI BATTLE Mode este o tehnologie pentru casti si este disponibila numai in modul casti. Modul Scout este disponibil in ambele moduri, dar este optimizat pentru utilizarea in casti.

 

 

CONECTIVITATE VERSATILA

Exista mai multe moduri in care puteti conecta Sound Blaster Katana V2X la dispozitivele dvs., inclusiv USB-C, HDMI ARC, cablu optic, cablu AUX si Bluetooth® 5.0 fara fir! De asemenea, functioneaza pe diverse platforme, de la console de jocuri, cum ar fi PS5™, PS4™, Xbox Series X si S si Nintendo Switch™, pana la PC, Mac si dispozitive mobile, de asemenea.

 

 

USOR DE CONFIGURAT

Bara de sunet a fost proiectata pentru a functiona fara probleme cu toate dispozitivele dvs., asigurand o configurare simpla, acces usor la setarile de sunet, precum si o imperechere perfecta cu dispozitivele Bluetooth. Sound Blaster Katana V2X poate fi montat si pe perete, astfel incat il puteti agata si pe peretele de sub televizor.

 

Sound Blaster Katana V2X este echipat cu doua microfoane beamforming incorporate, care se dubleaza ca un difuzor.

 

 

 

PERSONALIZATI DUPA CUM DORITI

Sound Blaster Katana V2X vine cu toate optiunile de personalizare de care aveti nevoie. Preferati un anumit mod de sunet, volum si iluminare RGB pentru petreceri? Salveaza toate setarile pe un buton programabil pentru a le accesa usor data viitoare!

De asemenea, ii poti regla si mai mult performanta audio pe placul tau cu ajutorul tehnologiilor de procesare Sound Blaster si a setarilor EQ, toate prin intermediul aplicatiei Creative.

 

 

CONTROL CONVENABIL

Accesati toate setarile importante direct de pe telecomanda. Pe langa comenzile audio de baza, puteti schimba sursa audio, comuta presetarile de iluminare RGB sau puteti accesa functii personalizate salvate pe unul dintre cele sase butoane personalizabile!

 

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip sistem
      5.1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.