Boxe Creative Pebble v3, 2.0 Bluetooth 5.0, USB-C/A & Aux-in, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
152,93 lei
Pret 36 Rate Optimo: 5.61 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

51MF1700AA000

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Boxe Creative Pebble v3, 2.0 Bluetooth 5.0, USB-C/A & Aux-in, Negru de la Creative

Bazandu-se pe populara serie Pebble, cel mai nou Creative Pebble V3 este acum mai tare, mai indraznet si mai puternic ca niciodata!

Utilizand doar o singura conexiune USB-C atat pentru audio cat si pentru alimentare, bucurati-va de audio USB amplificat de la Creative Pebble V3 cu o intensitate audio dublata, precum si cu performante acustice imbunatatite! Difuzoarele 2.0 ofera, de asemenea, o optiune de conectivitate wireless, astfel incat sa va puteti bucura de streaming wireless de la dispozitive mobile cu cea mai recenta tehnologie Bluetooth® 5.0.

In plus, Creative Pebble V3 dispune de tehnica de procesare audio Clear Dialog, pentru a obtine dialoguri vorbite mai clare in filme si emisiuni. Pastrand acelasi design minimalist pentru orice desktop, este un accesoriu ideal pentru orice casa, birou sau chiar pentru configuratia de jocuri!

 

PERFORMANTA ACUSTICA PUTERNICA CU AUDIO USB

Imbunatatita fata de predecesorii sai din aceeasi serie, bucurati-va de performante audio USB imbunatatite la o putere de iesire mai mare, fara distorsiuni! Acum, alimentat in intregime prin USB-C atat pentru audio, cat si pentru alimentare, cel mai nou Creative Pebble V3 dispune, de asemenea, de drivere full-range mai mari, de 2,25", capabile sa ofere un sunet cu 50% mai puternic* si o performanta acustica bogata, la o intensitate sonora dubla.

Pentru cei care au dispozitive USB-A, nu va faceti griji! Este inclus inclus un convertor de la USB-C la USB-A, astfel incat sa puteti incepe imediat.

 

 

 

GAIN SWITCH INCORPORAT

Imbunatatiti-va experienta de vizionare chiar si la niveluri ridicate de volum, fara distorsiuni! In dispozitivele mai noi cu port USB-C sau USB-A de 10 W, comutatorul de castig incorporat, situat in partea de jos a difuzorului drept al Pebble V3, activeaza automat modul de castig ridicat pentru audio amplificat, cu capacitati de a trage o putere acustica de 8 W RMS si o putere de varf de pana la 16 W.

 

AUZI FIECARE CUVANT

Atunci cand dialogul este inecat de efectele sonore ambientale, pierzi concentrarea asupra fluxului si povestii spectacolului. Creative Pebble V3 este proiectat cu procesarea audio Clear Dialog care preia vocile pentru a va oferi dialoguri bogate si clare, astfel incat sa puteti auzi fiecare cuvant fara a fi nevoie sa mariti volumul si fara a sacrifica niciun efect ambiental.

 

 

REDATI MUZICA FARA FIR

Transmiteti ritmurile preferate de pe telefon* cu cea mai recenta tehnologie Bluetooth 5.0 si bucurati-va de muzica la birou sau in timp ce va relaxati pe canapeaua din cealalta parte a camerei! Pur si simplu tineti apasat butonul Bluetooth de langa butonul de control al volumului pentru a initia imperecherea si selectati Creative Pebble V3 de pe dispozitivul dvs. pentru imperechere. Dupa imperechere, indreapta-te catre aplicatia muzicala aleasa si poti incepe sa redai muzica de pe dispozitivul tau fara fir!

*Creative Pebble V3 trebuie sa fie alimentat prin USB chiar si atunci cand se afla in modul Bluetooth

 

 

OPTIUNI MULTIPLE DE CONFIGURARE

Si acolo unde versatilitatea intalneste flexibilitatea, Creative Pebble V3 poate fi alimentat prin USB-C sau cu un adaptor de alimentare si poate fi configurat prin diverse optiuni de conectivitate! De asemenea, are o mufa AUX-in de 3,5 mm care permite compatibilitatea universala cu alte dispozitive audio analogice.

Creative Pebble V3 este un dispozitiv plug-and-play si nu necesita instalarea de drivere. Pentru utilizatorii de PC, Creative Pebble V3 va fi detectat automat atunci cand conectati cablul USB. Daca aveti mai multe dispozitive audio conectate la PC, puteti, de asemenea, sa selectati manual Creative Pebble V3 ca difuzor de iesire implicit in setarea "Sound" (Sunet).

 

 

 

ELEVAT PENTRU UN SUNET MAI BUN

Creative Pebble V3 pastreaza aceleasi drivere inaltate la 45°, care sunt inclinate in mod special, astfel incat sunetul este directionat catre urechile tale, plasandu-te in punctul ideal pentru o experienta de ascultare personala imersiva.

 

PERFECT PENTRU MINIMALIST

Creative Pebble V3 poate fi conectat la laptop sau la desktop cu un singur cablu USB-C atat pentru alimentare, cat si pentru audio, ceea ce inseamna mai putina dezordine si mai mult spatiu pe desktop pentru a lucra! De asemenea, are o amprenta mica, cu un design curat si minimalist, care se integreaza in mod natural in biroul oricarui minimalist.

 

MUZICA CE SE POTRIVESTE STILULUI TAU

Creative Pebble V3 arata la fel de bine cum suna. Alegeti dintre un negru rafinat sau un alb imaculat pentru a se potrivi cu stilul si configuratia biroului dvs.

 

 

 

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip sistem
      2.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.