Casti CREATIVE Chat cu microfon Noise-cancelling mic, conexiune USB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
195,60 lei
Pret 36 Rate Optimo: 7.17 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

51EF0980AA000

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti CREATIVE Chat cu microfon Noise-cancelling mic, conexiune USB de la Creative

Pregateste-te in cateva secunde cu Creative Chat USB, casti USB-C dedicate pentru apeluri. Functioneaza cu diverse platforme, de la PC, Mac, la console de jocuri si este compatibil cu majoritatea aplicatiilor populare de conferinte, cum ar fi Zoom si Microsoft Teams.

De la prezentari de webinar la apeluri de conferinta, castile ofera sunet digital de inalta definitie, precum si un microfon condensator cu anulare a zgomotului, cu capacitatea de a prioritiza in mod eficient preluarea vocii fata de zgomotele de fundal. Cand trebuie sa treceti cu mainile libere in timpul convorbirii, functiile de dezactivare automata a sunetului si anularea zgomotului in doua sensuri,  se dubleaza drept instrumente ingenioase in timp ce navigati prin prezentarea afacerii dvs.

Concentreaza-te pe ceea ce conteaza si bucura-te de confortul suplimentar pentru orice chat online cu interfata simpla plug-and-play a Creative Chat USB, microfonul accesibil cu rotire la sunet si o telecomanda incorporata.

 

Conversatie clara

Castile Creative Chat USB asigura calitate clara si fiabilitate la fiecare apel, posibile de un microfon cu boom cu anulare a zgomotului, care are capacitatea de a filtra zgomotul ambiental nedorit in medii zgomotoase. Acest lucru va permite sa va concentrati mai bine in timp ce va capturati vocea in mod eficient, astfel incat sa puteti fi auzit clar pentru o experienta de apel neintrerupta.

 

 

Activati si dezactivati sunetul cu usurinta

Nu va lasati prinsi incercand sa dezactivati sau sa activati sunetul intr-o intalnire. Pur si simplu trageti microfonul rotativ in jos pentru a activa sunetul si impingeti-l inapoi in pozitia initiala pentru a dezactiva sunetul. Functia de rotire la sunet este usor de utilizat si veti sti exact cand sunteti pe mute. Alternativ, Creative Chat USB vine si cu un buton fizic de dezactivare a sunetului microfonului pe telecomanda integrata pentru a comuta intre dezactivarea si activarea microfonului.

 

 

Asculta-te cu acuratete

Oamenii au tendinta de a vorbi mai tare decat de obicei atunci cand nu se aud; stim pentru ca si noi suntem vinovati de asta. Cu functia de monitorizare a microfonului incorporata, apasati si mentineti apasat pentru a va auzi clar, fara a fi nevoie constant sa ridicati vocea. Vorbiti asa cum ati face in mod natural si cu incredere in orice alte apeluri cu Creative Chat USB.

 

 

Pentru munca dar si pentru gaming

Cu o interfata convenabila USB-C plug-and-play, castile Creative Chat USB va permit sa va bucurati de o calitate audio digitala imbunatatita fara interferente! Pentru a incepe sa ascultati muzica sau sa va implicati in conversatii vocale fara intreruperi, pur si simplu conectati setul cu casca la un port USB-C disponibil pe computer sau Mac.

Fara a uita de conectivitatea multiplatforma, Creative Chat USB functioneaza si cu console de jocuri precum PS5™, PS4™ si Nintendo Switch™^! Nu va faceti griji daca aveti acces doar la porturile USB-A, am inclus si un convertor USB-C la USB-A pentru a incepe.
 

 

Controale intuitive

Pastrati controlul in orice moment cu telecomanda intuitiva in linie a Creative Chat USB! Comenzile convenabile sunt chiar la indemana, astfel incat sa puteti face cu usurinta ajustari ale volumului si al microfonului, sa redati sau sa intrerupeti muzica si sa raspundeti la apelurile primite printr-o apasare de buton.

Indicatorul LED de pe telecomanda se aprinde si in rosu pentru a oferi o confirmare rapida a functiei de dezactivare a sunetului atunci cand este activata.

 

 

Performanta audio remarcabila

Proiectate cu o pereche de drivere din neodim de 40 mm, castile Creative Chat USB au fost proiectate meticulos pentru a oferi o claritate audio clara si performante audio impresionante, cu un bas puternic! Fie ca este vorba de apeluri conferinta in timpul orelor de lucru sau de pauze de divertisment intre ele, sunteti pregatit sa va bucurati de o redare audio clara toata ziua.

 

 

Potrivire confortabila

Fixat cu pernite de urechi din spuma de plus foarte moale si captuseala pentru bentita, Creative Chat USB este proiectat cu o potrivire confortabila pentru sesiuni lungi de ascultare si un cadru metalic usor pentru a completa utilizarea pe tot parcursul zilei. Setul cu casca USB-C ofera, de asemenea, o banda reglabila flexibila, care se va aseza confortabil pe cap.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Call center
Tehnologie Cu fir
Conectare USB-C
Diametru difuzor 40 mm
Utilizare Acasa sau la birou
Microfon Da
Lungime cablu (m) 2.1 m
Greutate 206 g
Altele Microfon cu noise cancelling
Continut pachet 1 x Casti
Compozitie

Metal

Earpads din spuma de memorie din plus

Culoare Negru
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.