Casti Creative HS-720 V2 Office, Microfon, USB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
139,41 lei
Pret 36 Rate Optimo: 5.11 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

51EF0960AA000

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Creative HS-720 V2 Office, Microfon, USB de la Creative

Comunicati clar si increzator cu cele mai recente casti USB Creative HS-720 V2! Reimprospatat cu un aspect nou, subevaluat si optimizat pentru intalnirile online, Creative HS-720 V2 este o casca simpla plug-and-play care functioneaza cu orice PC sau Mac si este usoara, astfel incat sa o puteti folosi confortabil pentru ore lungi fara probleme!

Creative HS-720 V2 este echipat cu toate functiile indispensabile pentru apelurile de la serviciu - un microfon cu condensator de anulare a zgomotului pentru a bloca zgomotul nedorit, functie de monitorizare a microfonului (ton lateral) care va  va tine la curent cu cat de puternic va auziti pentru ceilalti si o telecomanda convenabila in linie, care vine cu acces usor la butonul de oprire a microfonului si preluarea apelurilor.

Necesita zero software suplimentar si nicio instalare, acesta este setul cu casca USB, ideal pentru computer pentru orice profesionisti care doresc o experienta usoara si fara probleme.

Sunet clar cu microfonul care anuleaza zgomotul

Stim cu totii ca este greu sa te concentrezi in timpul unui apel de lucru online, atunci cand este intrerupt constant de zgomotul de fundal.

Creative HS-720 vine cu un microfon cu condensator care elimina zgomotul in acest scop. Acest microfon pasiv de anulare a zgomotului functioneaza pentru a va ridica vocea peste zgomotele din jur si va asigura ca sunteti auzit in mod clar de sefi si colegi. In plus, microfonul flexibil cu brat va permite sa il reglati cu usurinta la orice unghi pentru potrivirea perfecta.

 

 

Control direct microfon

Cu un buton direct de dezactivare si activare a sunetului amplasat pe comanda in linie a cablului castilor, Creative HS-720 V2 va permite sa dezactivati sau sa activati cu usurinta prin apasarea butonului. Nu este necesara nicio liniste incomoda.

 

 

Stiti cat de tare va auziti

Cu functia Creative HS-720 V2 de monitorizare a microfonului (ton sonor), veti putea auzi cat de puternic vorbiti pentru ceilalti si va puteti ajusta constient tonul atunci cand este necesar. Acest lucru va permite sa vorbiti mai confortabil fara sa trebuiasca sa ridicati vocea inutil, deoarece aceasta este, in mare masura, regula de baza a oricarei etichete a intalnirilor online.

 

 

Plug-and-play pentru lucru

Fiti gata in cateva secunde pentru apelul dumneavoastra de lucru! Fara a fi nevoie sa instalati niciun software suplimentar sau sa va lasati cu setari, HS-720 V2 functioneaza imediat dupa conectare si ofera audio digital imbunatatit pentru orice utilizare! Aceasta casca plug-and-play simpla este potrivita pentru utilizare cu orice computer PC sau Mac * cu port USB-A si functioneaza cu toate aplicatiile de conferinta populare precum Cisco WebEx, Facebook Messenger, Google Meet, Microsoft Teams, Skype si Zoom! * Pentru utilizatorii de PC-uri Windows, asigurati-va ca Creative HS-720 V2 este setat ca dispozitiv implicit in fila Redare din setarile de sunet ale computerului. Pentru utilizatorii de Mac, asigurati-va ca Creative HS-720 V2 este setat ca dispozitiv implicit atat in ​​filele de intrare, cat si de iesire din Preferintele sistemului de pe Mac.

 

 

Ramaneti confortabil in timpul intalnirilor lungi

Proiectat pentru a fi usor (135g / 4,76 oz), Creative HS-720 V2 se sprijina confortabil pe cap si urechi fara sa va impovareze chiar si in timpul intalnirilor lungi. De asemenea, ne-am asigurat ca lungimea cablului este exact lungimea potrivita (2m / 6,56 ft), astfel incat sa aveti suficient spatiu pentru a va deplasa sau chiar sa va ridicati in timpul intalnirii pentru intinderi rapide pentru a va usura tensiunile musculare.

 

 

Sunet superior pentru orice utilizare

Reglat fidel pentru o acustica puternica, bucurati-va de o performanta audio robusta, bogata si detaliata pentru toate apelurile, ascultarea de muzica, dramatism si chiar jocuri. Castile noastre HS-720 V2 sunt echipate cu drivere de neodim de 30 mm pe fiecare parte a castii pentru a oferi sunet digital imbunatatit direct la urechi.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Standard
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20000
Diametru difuzor 30 mm
Utilizare Acasa sau la birou
Microfon Da
Lungime cablu (m) 2 m
Greutate 135 g
Continut pachet 1 x Casti
Culoare Multicolor
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.