Logitech Camera Web 4k BRIO Stream Edition

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.318,39 lei
Pret 36 Rate Optimo: 48.33 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

960-001194

Garantie: 36 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Camera Web 4k BRIO Stream Edition de la Logitech

Cu optiunea Ultra HD 4K si HDR (high dynamic range), BRIO 4K STREAM EDITION ofera o rezolutie de patru ori mai mare decat a unui video full HD si ajusteaza automat schimbarile de luminiozitate pentru ca imaginea sa nu fie intunecata atunci cand exista iluminare laterala sau cand miscarea se face din exterior spre interior.
   
   
Camera Logitech BRIO 4K STREAM EDITION realizeaza clipuri video realiste cu un frame rate foarte ridicat, la o rezolutie de 1080p si 60 de cadre pe secunda atunci cand este utilizat modul prioritar pentru frame rate. Acest lucru reduce decalajul imaginii atunci cand se realizeaza o inregistrare in slow-motion sau reluarea video-ului.
   
Vezi mai mult

  • General
    • Rezolutie video
    • Interfata
      USB
    • Dimensiuni
      27 x 27 x 102 mm
    • Greutate
      63 g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.