Casti Audio In ear Panasonic RZ-S300WE-W, True wireless, Bluetooth, Functie Bass, Microfon, Autonomie 7.5 ore, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Casti Audio In ear Panasonic RZ-S300WE-W, True wireless, Bluetooth, Functie Bass, Microfon, Autonomie 7.5 ore, Alb de la Panasonic

Casti true wireless

Mentine conectivitatea.Orice s-ar intampla. Castile true wireless 300W asigura conectivitate stabila chiar si in zone aglomerate, astfel incat sa ai parte de confort maxim atunci cand te bucuri de sunetul tau. Designul minimalist si compact nu te incomodeaza si iti permite sa te bucuri de continut si de conversatii, oriunde si oricand.

 
 

Calitate excelenta a apelurilor

Microfoanele MEMS de inalta performanta sunt incorporate intr-o structura unica tip labirint, care poate suprima zgomotul produs de vant si permite transmiterea eficienta a vocii tale, eliminand in acelasi timp zgomotul ambiant.

 

Conexiuni stabile chiar si in zonele aglomerate

Ia-ti adio de la scurtele intreruperi ale muzicii sau apelurilor, chiar si in locurile aglomerate, gratie senzorului tactil si antenei optimizate din structura compacta a castilor intraauriculare wireless S300W, completate de un sistem de transmitere independenta a semnalului wireless stanga-dreapta. Bucura-te de conexiunea stabila pe care o meriti, indiferent unde te afli.

 

Structura unica a antenei

Castile S300W au dimensiuni reduse gratie integrarii senzorului tactil si antenei Bluetooth in interiorul sectiunii de control al castii intraauriculare, imbunatatind in acelasi timp stabilitatea conexiunii. Cu designul nostru brevetat al structurii antenei, performanta acesteia este maximizata chiar si in carcasa de dimensiuni mici a castilor.

 

Sistem de transmitere a semnalului wireless independent stanga-dreapta

Inainte, datele audio erau transmise intr-un sistem tip releu de la o casca intraauriculara la cealalta. Aceasta metoda consuma mai multa energie si era vulnerabila la intreruperile de sunet. Cu noua metoda, datele audio sunt transmise de la smartphone ambelor casti intraauriculare wireless simultan, ceea ce asigura un consum redus de energie si transmisii stabile.

 

Particularizeaza in functie de nevoile tale, Panasoni Audio Connect

Suport pentru aplicatia Panasonic Audio Connect - Asociere facila - Setari de initializare - Functie de eliminare a zgomotelor/control al sunetului ambiant - Setari mod de sunet - Gasire casti.

   

Compatibile cu asistent vocal

Functiile de asistent vocal de pe smartphone, cum ar fi Siri®, Google Assistant™ si Amazon Alexa, pot fi activate prin operarea senzorului tactil al castii intraauriculare S300W. Castile asigura 7.5 ore de redare la o singura incarcare si pana la 30 de ore de redare cu bateria suportului de incarcare. O incarcare rapida de 15 minute asigura 70 de minute de redare.

   

Utilizare intr-o singura ureche

Functia de comutare a rolului iti permite sa folosesti o singura casca intraauriculara, cea stanga sau cea dreapta. Castile S300W au o rezistenta la apa echivalenta cu clasificarea IPX4, ceea ce inseamna ca aversele bruste nu reprezinta o problema. Doar castile sunt compatibile cu clasificarea echivalenta IPX4. Aceasta nu include suportul de incarcare. Daca atingi lung senzorul tactil, acesta comuta la modul de sunet ambiant pentru a surprinde sunetele externe in timp ce asculti muzica.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.