Casti Audio In Ear, Skullcandy, Mod True wireless, Bluetooth, Light Grey Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
268,28 lei
Pret 36 Rate Optimo: 9.83 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

S2FYW-P751

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Audio In Ear, Skullcandy, Mod True wireless, Bluetooth, Light Grey Blue de la Skullcandy

Compact si personalizate.

Mod sunt castile de tip "have-it-your-own-own-way". Egalizatoarele personalizabile si setarile butoanelor va permit sa configurati Mod exact asa cum doriti. In plus, carcasa de incarcare este suficient de mica pentru a fi transportata peste tot, astfel incat castile dvs. vor fi incarcate si vor fi chiar acolo cand aveti nevoie de ele.

   

Sfat pro: atingeti aplicatia.

Aplicatia Skullcandy va permite sa accesati modul Stay-Aware, setarile personalizate ale butoanelor si alte functii avansate. De asemenea, puteti optimiza sunetul pentru muzica, filme, podcasturi si apeluri si puteti accesa ghidurile de utilizare si alte informatii utile.

 

   

Castile vesnice.

Mod este incarcat cu o durata de viata a bateriei. Castile tin pana la 7 ore de redare, iar carcasa incarca complet castile de mai mult de 3 ori intre conectari. In plus, cu Rapid Charge, doar 10 minute de incarcare iti vor oferi 2 ore de redare.

   

Ca si cum ai vorbi fata in fata.

Am pus un microfon inteligent Clear Voice Smart Mic in fiecare casti. Acesta utilizeaza inteligenta artificiala pentru a izola vocea interlocutorului si a reduce zgomotul de fond. Este cel mai apropiat lucru de a vorbi in persoana.

   

Pereche cu mai multe dispozitive.

Imperecherea in mai multe puncte face posibila imperecherea castilor cu doua dispozitive in acelasi timp. Conexiunile sunt gestionate automat. Daca va suna telefonul in timp ce sunteti la un apel video sau va uitati la un film pe laptop, conexiunea se va comuta astfel incat sa puteti prelua apelul de pe telefon.

   

Ramaneti doar cu o casca in ureche

Aveti nevoie sa ramaneti conectat la lumea din jurul dumneavoastra? Un microfon in fiecare casca inseamna ca puteti folosi oricare dintre ele de unul singur in modul solo. Daca preferati sa nu va scoateti un earbud, modul Stay-Aware va permite sa auziti mediul inconjurator cu ambele casti inauntru.

 

 

 

Numai sistemul audio Skullcandy este reglat la comanda pentru a oferi muzica pe care o puteti simti. De la versurile din suflet pana la basul din oasele tale.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii

Rezistent la apa

Rezistent la transpiratie

Microfon True wireless

Continut pachet

1 x Cablu Incarcare

1 x Casti audio

1 x Carcasa incarcare

3 x Varfuri auriculare

Culoare Gri deschis
Impedanta iesire 16 Ω
Raspuns in frecventa 20Hz - 20kHz
Timp operare 7 h 34 h
Diametru difuzor 6 mm
Greutate 54.8 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.