Casti Audio In Ear, Skullcandy Grind True wireless, Bluetooth, Grey Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
251,38 lei
Pret 36 Rate Optimo: 9.21 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

S2GTW-P751

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Audio In Ear, Skullcandy Grind True wireless, Bluetooth, Grey Blue de la Skullcandy

Faceti cunostinta cu castile Skullcandy Grind True Wireless, bine numite, pentru fiecare parte a activitatii zilnice. Salutati Grind™. Datorita sunetului premium, controlului vocal cu mainile libere si constructiei rezistente la apa/transpiratie, acestea sunt cu adevarat castile tale de zi cu zi, pentru toate.

Tehnologia Skull-IQ
Tehnologia noastra exclusiva Skull-iQ va schimba modul in care lumea se gandeste la casti. Grind ofera acces vocal sau cu o singura apasare, Spotify. Raspunde la comenzile vocale si se mandreste cu alte functii avansate, cum ar fi Share Audio si un buton de selectie de la distanta personalizabil. In plus, cu actualizari inseamna ca posibilitatile de functii sunt nelimitate.

Simplificati-va ascultarea
In ciuda meniului sau impresionant de functii avansate, Grind este intuitiv si usor de utilizat. Prima data cand Grind este scos din carcasa de incarcare, se porneste automat si intra in modul de asociere. Dupa aceea, se imperecheaza automat cu ultimul dispozitiv folosit de fiecare data cand este activat. Cu Grind si aplicatia Skullcandy, puteti porni Spotify, regla volumul, sari peste melodii, prelua apeluri si activa un asistent fara a atinge telefonul.

Supreme Sound
La Skullcandy, suntem specializati in sunet grozav. Grind dispune de drivere acustice reglate expert pentru a oferi cea mai buna calitate audio pentru orice gen muzical sau media. In plus, microfoanele duble cu reducere a zgomotului creeaza o experienta de calitate a apelurilor exceptional de naturala si clara. Acesta este Sunetul Suprem.

Fearless Use
Vine cu Tehnologia Tile® Finding incorporata — daca o casca este pierduta, utilizatorul o poate „suna” pur si simplu din aplicatia gratuita Tile. Cu 9 ore de viata a bateriei in casti si alte 31 in carcasa, Grind continua sa functioneze puternic, zi dupa zi.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii

Rezistent la apa

Rezistent la transpiratie

Microfon

Incarcare rapida

Activare vocala

Hands-free

True wireless

Continut pachet

1 x Carcasa incarcare

1 x Pereche casti

1 x Cablu USB-C de incarcare

Culoare Grey Blue
Impedanta iesire 22 Ω
Raspuns in frecventa 20 - 20000 Hz
Timp operare 40 h 9 h
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.