Casti audio cu banda Sony MDRA1AS, Hi-Res, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio cu banda Sony MDRA1AS, Hi-Res, Argintiu de la Sony

Casti audio cu banda Sony MDRA1AS, Hi-Res, Argintiu

Simtiti puterea si precizia melodiilor preferate


Oferiti muzicii dvs. puritatea pe care o merita. Cu o gama de frecvente care se extinde pana la 100 kHz, castile MDR-1AB cu sunet de inalta rezolutie captureaza esenta reala din fiecare piesa, astfel incat veti auzi muzica la o calitate mai apropiata de cea a originalului masterizat in studio. De la ritmuri puternice la sunete vocale intense, sunetul ramane fidel pentru o experienta autentica si precisa.

 
 
Pasiune pentru sunet
 
 

Toate notele subtile, reproduse cu precizie

Ascultati sunetul clar, echilibrat care ramane fidel inregistrarii originale, indiferent cat de ridicat este volumul. Un difuzor HD de 40 mm cu o diafragma din polimer cu cristale lichide (LCP) acoperit cu aluminiu, usoara dar rigida, va ofera un sunet mai consecvent si mai precis pe toata gama de frecvente decat un difuzor LCP conventional.

 
Pastreaza sunetul inauntru
Designul pliabil cu pernite de urechi 3D ergonomice pastreaza muzica inauntru si celelalte zgomote in afara. Acustica este reflectata inapoi spre ureche, pentru cele mai subtile sunete.
   
Inregistrati cu frecventa mai mare decat de pe CD
Sunetul de inalta rezolutie inregistreaza, in general, la 96 kHz/24 de biti sau chiar la 192 kHz/24 de biti, o rezolutie mult mai ridicata decat cea de pe CD.
   
Ascultati sunet mai realist si mai emotionant
In timp ce limita superioara a CD-urilor si fisierelor MP3 este de aproximativ 20 kHz, sunetul de inalta rezolutie accepta frecvente peste 24 kHz (pana la 100 kHz pe acest model) si un interval dinamic mai larg.
   
Sunet echilibrat
Cablu echilibrat care include patru fire de cupru acoperite cu argint si fire de impamantare independente pentru ambele canale (albastru si galben) pentru sunet clar si precis.
   
Impachetati si porniti la drum
Luati-va muzica peste tot. Banda metalica glisanta de fixare pe cap si cupele pivotante pliabile va permit sa depozitati castile intr-o valiza sau intr-o geanta.
   
Imbinari fara intreruperi
Cu materiale mai fine si imbinari fara intreruperi, confortul si durabilitatea sunt exceptionale.
   
Pastrati legatura
Cu telecomanda si microfon pe fir, veti putea prelua in regim "maini libere", apelurile primite pe smartphone-ul Android sau pe iPhone.
   
Pastrati controlul
Redati si personalizati muzica. Personalizati-va apelurile telefonice. Aplicatia SmartKey de la Sony va permite sa controlati functiile principale de la casti.
   

 

Specificatii

Casti audio cu banda Sony MDRA1AS, Hi-Res, Argintiu

 
Cod: MDR1AS.CE7
 
 

Design:

Cu banda sustinere Over-Ear

Segment:

Over-Ear

Tehnologie:

Cu fir

Frecventa de raspuns (Hz):

3 - 100000

Conectare:

Jack 3.5 mm

Diametru difuzoare (mm):

40

Utilizare:

Multimedia

Impedanta:

24 Ohm

Microfon:

Da

Lungime cablu (m):

1.2

Culoare:

Argintiu

Greutate:

225 g

Altele:

Sensibilitate: 105 dB

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.