Casti gaming Logitech G335, Multiplatforma, Jack 3.5mm, Verde menta

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming Logitech G335, Multiplatforma, Jack 3.5mm, Verde menta de la Logitech

Usor si cool 

G335 este locul in care se combina culoarea si confortul. Dispunand de un design cu banda de suspensie pentru cap cu curea reglabila, astfel incat sa puteti alege cea mai confortabila potrivire. Conectarea si utilizarea usoara si comenzile incorporate va permit sa va conectati rapid si sa intrati in joc. Alegeti doar culoarea preferata pentru a se potrivi cu stilul dvs. minunat.

 

INTRATI IN ZONA DE CONFORT

Designul benzii de suspensie pentru cap distribuie greutatea si amelioreaza punctele de presiune. Castile moi, cu memorie respirabila si materialul de plasa sport inconjoara urechea si ofera exact forta necesara pentru a ramane ferm pe pozitie. Cu doar 240 de grame, G335 este o versiune mai mica si mai usoara a castilor wireless premiate G733 LIGHTSPEED.

 

 

PLUG AND PLAY

Intrati cu usurinta in joc folosind o simpla mufa audio de 3,5 mm. G335 functioneaza cu Xbox®, PlayStation®, Nintendo Switch™, precum si cu majoritatea PC-urilor, laptopurilor sau dispozitivelor mobile.

 

 

AJUSTAT PENTRU A SE POTRIVI

Banda elastica moale se adapteaza la cap si poate fi reglata pentru o potrivire perfecta. Glisati cupele urechilor in sus si in jos pentru a le face sa se simta exact cum trebuie.

 

 

CONTROALE INCORPORATE

Folositi rola de volum de pe casca pentru a mari volumul jocului sau al muzicii. Ridicati microfonul pentru a dezactiva instantaneu si pentru a-l muta din calea dvs.

 

JOACA IN STIL

G335 este disponibil in mai multe variante de culori, fiecare cu propriile curele de banda pentru cap reversibile vibrante si cu pernute pentru urechi potrivite. Curelele elastice moi sunt reversibile pentru a va oferi posibilitatea de a alege intre mai multe culori si sunt lavabile - astfel incat sa arate mereu proaspete. Cand sunteti gata pentru un nou aspect si o noua stare de spirit, nu trebuie decat sa luati o noua curea sau sa alegeti dintr-o varietate de huse de microfon vibrante si cool.

 

 

 

AUDIO GROZAV. GARANTAT.

Cu driverele de 40 mm cu neodim, G335 ofera un sunet clar si clar care face ca jocul sa prinda viata. Este certificat pentru Discord pentru a garanta performante de comunicare clare ca cristalul, cu un sunet si o claritate a vocii uimitoare.

 

 

 

GASITI POTRIVIREA PERFECTA

Doua casti uimitoare in colectia noastra Color Collection, ambele cu propriile caracteristici unice. Alegeti-o pe cea care vi se potriveste.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20000
Conectare Jack 3,5 mm
Diametru difuzor (mm) 40
Utilizare Acasa Gaming
Impedanta 36 Ohm
Microfon Da
Greutate 240 g
Altele:

Microfon Unidirectional

Sensibilitate casti: 87.5 db

189 x 180 x 79mm

Continut pachet 1 x Casti
Compozitie Plastic Spuma
Culoare Menta
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.