Aparat de spumare a laptelui Amica FD 3011, 450 ml, 3 programe, Alb/Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de spumare a laptelui Amica FD 3011, 450 ml, 3 programe, Alb/Negru de la Amica

Sistem de agitare magnetic

Lapte spumat la perfecțiune... cu magneți? Exact! Sistemul special de amestecare nu numai că oferă o textură perfectă a spumei de lapte, dar este conceput pentru o curățare ușoară! Mixerul nu este atașat la nicio parte a spumantului de lapte - se rotește prin puterea unui aranjament special de magneți. Toate acestea pentru a ușura munca în bucătărie!

Spumarea și încălzirea laptelui

Un cappuccino sau un latte cu o spumă delicioasă? Dacă vrem o cafea grozavă, tot ce este nevoie este să adăugăm lapte spumat fierbinte și catifelat. Doar apăsați FROTH pentru a comuta aparatul în modul potrivit. O spumă fierbinte de lapte.

Încălzirea laptelui

Fără cafea fără lapte? Această caracteristică este grozavă pentru noi, atunci. Poate încălzi ușor și rapid laptele fără spuma. Dacă vreodată ne-ar plăcea o ceașcă de cacao fierbinte, această caracteristică va fi perfectă. Lapte fierbinte pentru toată lumea!

Detalii Produs
Tip
Aparat de spumare lapte
Putere maxima
450 W
Capacitate
0.45 L
Control
Mecanic
Tipuri de gatire
Spumare lapte
Dimensiuni
19 x 10 cm
Greutate
0.8 kg
Caracteristici
Oprire automata
Sistem magnetic
Baza rotativa
Functii
3 programe
Afisaj
Nu
Culoare
Alb
Carcasa
Plastic
Sistem de siguranta
Da
Alimentare
220 V - 240 V
Lungime cablu
75 cm
Dimensiuni
19 x 10 cm
Greutate
0.8 kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.