Philips Blu-ray Disc BDP3490M/12 cu redarea discurilor Blu-ray 3D

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Blu-ray Disc BDP3490M/12 cu redarea discurilor Blu-ray 3D de la Philips

Blu-ray Disc BDP3490M/12 cu redarea discurilor Blu-ray 3D

Conectati-va la divertisment online premium
Aduceti magia filmelor acasa in full High Definition cu Blu-ray 3D si DivX Plus HD pe acest player elegant. Bucurati-va comod de fisierele dvs. video si muzicale preferate direct de pe memorii flash USB sau de pe hard disk-uri portabile cu USB 2.0.
Redarea discurilor Blu-ray 3D pentru o experienta Full HD 3D acasa
Full HD 3D ofera iluzia de profunzime pentru o experienta de vizualizare cinematografica superioara, realista acasa. Imagini separate pentru ochiul drept si ochiul stang sunt inregistrate la calitate 1920 x 1080 Full HD si sunt redate alternativ pe ecran la mare viteza. Urmarind aceste imagini prin ochelari speciali care sunt temporizati pentru a deschide si a inchide lentila stanga si lentila dreapta in sincronizare cu imaginile alternative, este creata experienta de vizualizare Full HD 3D.
DivX Plus HD certificat pentru redare DivX inalta definitie
DivX Plus HD ofera cele mai recente realizari in tehnologia DivX pentru a va permite sa va bucurati de clipuri video HD si de filme de pe Internet direct pe televizorul Philips HDTV sau pe PC. DivX Plus HD accepta redarea de continut DivX Plus (video H.264 HD cu audio AAC intr-un container de fisier MKV), acceptand de asemenea versiuni anterioare video DivX pana la 1080p. DivX Plus HD pentru semnal video digital HD adevarat.
Dolby TrueHD pentru sunet de inalta fidelitate
Dolby TrueHD ofera cel mai curat sunet din partea discurilor Blu-ray. Sunetul reprodus este efectiv imposibil de distins de sunetul de studio, astfel incat auziti ceea ce creatorii au intentionat. Dolby TrueHD va completeaza experienta de divertisment de inalta definitie.
Transformati-va Smartphone-ul intr-o telecomanda pentru produse AV Philips
Aplicatia de telecomanda MyRemote Philips va permite sa va utilizati iPhone-ul sau iPod Touch-ul sau Smartphone-ul Android pe post de telecomanda pentru a va controla produsele AV Philips legate in retea. Aplicatia recunoaste automat playerul dvs. Blu-ray Philips, sistemul Home theater sau sistemul audio Streamium conectat la reteaua dvs. Wi-Fi la domiciliu si va ofera control instantaneu asupra dispozitivelor aflate oriunde in caminul dvs. Iar daca aveti mai mult de un produs AV Philips legat in retea, aplicatia va va permite sa comutati intre acestea si sa controlati independent pe fiecare dintre acestea. Aceasta aplicatie gratuita este creata exclusiv de catre Philips.
SimplyShare pentru a conecta si transmite wireless tot divertismentul
Philips SimplyShare va permite sa partajati muzica, filmele si fotografiile dvs. de pe tableta, smartphone si PC-uri cu sistemul home theater si playerul Blu-ray. Puteti transmite tot divertismentul direct de pe dispozitivele compatibile DLNA sau puteti utiliza telecomanda pentru a accesa si transmite fisiere media de pe PC. Pentru cea mai buna experienta wireless, instalati aplicatia SimplyShare pe tableta sau smartphone. Acum sunteti gata sa va bucurati de tot divertismentul dvs. fara efort.
USB 2.0 reda filme/muzica de pe unitatea flash USB/hard disk
Universal Serial Bus sau USB este un standard din domeniu care permite conectarea de mare viteza si usoara a dispozitivelor periferice la PC-uri, produsele electronice de larg consum si produse mobile. USB 2.0 ofera o performanta mai buna si mai rapida - de pana la 40 de ori mai rapid decat USB 1.0 si cu o viteza a transferului de date de pana la 480 Mbps de la 12 Mbps initial. La conectare, totul este configurat automat. Cu USB 2.0, este suficient sa conectati dispozitivele portabile USB sau unitatile hard disk, selectati filmul, muzica sau fotografia si redarea incepe.

Tip: Blu-Ray Player

3D: Da

Medii de redare:

CD
DVD
Blu-ray Disc

Specificatii audio Decodare sunet:

Dolby Digital 5.1
Dolby Digital Plus
Dolby True HD

DTS 2.0 + Digital out

Conectivitate:

USB
HDMI
Audio digital coaxial
Video compozit
Analog Audio Out

Conexiune Web: LAN

Functii:

Progressive Scan
Video Upscaling
BD-LIVE

Altele: Dimensiuni (D x H x W mm): 360 x 42 x 210

Greutate (Kg): 1.06

Telecomanda: Da

Culoare: Negru

Putere consumata (W): 12

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.