Espressor cu capsule KRUPS NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S KP243110, 15 bari presiune, 1500 W, capacitate rezervor 0.8 L, functie XL, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
494,74 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 495,93 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 18.18 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

KP243110

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor cu capsule KRUPS NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S KP243110, 15 bari presiune, 1500 W, capacitate rezervor 0.8 L, functie XL, alb de la KRUPS

Espressor cu un design modern compatibil cu capsulele sigilate ermetic NESCAFÉ® Dolce Gusto® ce ofera bauturi pe baza de cafea excelente datorita pempei de inalta presiune de pana la 15 bari.

Espressorul KRUPS NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S beneficiaza de functii avansate ce-ti vor usura prepararea bauturii tale favorite pe baza de cafea, toate aceastea intr-un design modern si elegant. Cu o simpla rotire a inelului cu iluminare LED, vei putea sa-ti personalizezi cantitatea bauturii, obtinand pana la 300 ml din bautura ta favorita. Pompa de presiune de pana la 15 bari este ideala pentru a prepara bauturi delicioase si pline de savoare in fiecare zi. Bucura-te de cele peste 30 de retete disponibile, pe care o vei incerca prima?

  

Espressor KRUPS NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genios S

Espressorul automat cu capsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genios S se va potrivi perfect stilului tau datorita designului sau modern.

Calitate Profesionala

Prepara bauturi pe baza de cafea de inalta calitate, cu o crema catifelata, datorita sistemului de inalta presiune de 15 bari. Capsulele sigilate ermetic pastreaza prospetimea cafelei pentru ca tu sa te poti bucura de bauturi cu arome bogate de fiecare data.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduce capsula in aparat, personalizeaza-ti bauturi cu ajutorul functiei Play & Select si apasa butonul de pornire. Pentru o preparare rapida a bauturii tale preferate, urmeaza pasii de pe capsula.

Functia Eco opreste automat aparatul dupa 5 minute de inactivitate pentru un consum redus de energie, obtinand calificativul A pentru consumul de energie.

Peste 30 de retete savuroase

Bucura-te de cele peste 30 de retete premium pe care NESCAFÉ® Dolce Gusto® le ofera, indiferent de tipul de cafea pe care il preferi. Savureaza un Ristretto puternic, Espresso intens, Lungo aromat pana la Cappucino spumos si Latte Macchiato rafinat. De asemenea, aparatul ofera posibilitatea de a prepara ciocolata calda, ceai si bauturi reci.

 

 

Espressor automat, pentru o bautura perfecta

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci capsula in interiorul aparatului, sa ajustezi parametri de preparare iar aparatul va face restul.

 

Pompa de inalta presiune de pana la 15 bari

Prepara bauturi pe baza de cafea de o calitate profesionala in mai putin de 30 de secunde si cu o spuma delicata datorita pompei de inalta presiune de pana la 15 bari.

 

Functie pentru bauturi calde si reci

Espressorul Krups Genio S poate prepara atat bauturi reci cat si calde pentru ca tu sa te bucuri de bautura ta favorita oricand.

 

Peste 30 de bauturi de inalta calitate

Bucura-te de peste 30 de retete, fie ca preferi cafelele lungi sau scurte, cu lapte sau fara. Retete disponibile de la Espresso, Lungo, Cappuccino pana la ciocolata fierbinte si si bauturi reci.

 

Functie XL pentru bauturi de pana la 300 ml

Prepara pana la 300 ml din bautura ta favorita datorita functiei XL pentru atunci cand vrei sa o savurezi oriunde.

 

Capsule sigilate ermetic

Espressorul este compatibil cu capsulele sigilate ermetic Nescafe Dolce Gusto, ce pastreaza prospetimea cafelei o perioada lunga de timp

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Cu capsule
Tip incastrare Standard
Tip alimentare Capsule
Utilizare Rezidential
Tip bautura

Cafea

Espresso

Espresso lung

Cappuccino

Latte macchiato

Caffe Latte

Numar produse preparate 1
Numar duze cafea 1
Tip display Touchscreen
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1500 W
Presiune pompa 15 bar
Capacitate rezervor apa 0.8 l
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.