Rasnita de cafea Krups Silent Vortex GX332810, 90g, 175 W, buton Pornire/Oprire, lame din inox, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
238,08 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 239,27 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 8.77 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

GX332810

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Rasnita de cafea Krups Silent Vortex GX332810, 90g, 175 W, buton Pornire/Oprire, lame din inox, negru de la KRUPS

Silentios, puternic si versatil pentru rasnire eficienta*

Incepe fiecare dimineata cu o cafea din boabe proaspat macinate, fara a deranja restul familiei, datorita rasnitei Krups Silent Vortex. Aceasta a fost proiectata pentru a oferi rezultate exceptionale intr-un timp scurt. Cu un design elegant si tehnologia inovativa Vortex Spin, rasnita ofera rezultate rapide si eficiente, cu diferite trepte de rasnire. Silent Vortex este confectionata din inox si beneficiaza de lame suficient de rezistente pentru a macina boabe de cafea, condimente si ierburi uscate. Recipientul de mari dimensiuni pentru rasnire este detasabil, iar capacul poate fi folosit pentru depozitare, ambele componente fiind compatibile cu masina de spalat vase pentru curatare usoara.

*Silent Vortex este cea mai silentioasa rasnita proiectata de Krups in Europa, de 5X mai silentios fata de cea mai vanduta rasnita Krups F203

 

Rasnita Krups Silent Vortex: Proiectata pentru rasnire silentioasa* si rezultate exceptionale in cateva secunde

Obtine cafea, condimente si ierburi uscate perfect macinate, intr-un timp scurt, datorita rasnitei Krups Silent Vortex. Aceasta este foarte silentioasa, puternica si eficienta, poate rasni pana la 12 cesti de cafea in numai 15 secunde. Recipientul de rasnire este de mari dimensiuni, iar capacul poate fi folosit pentru depozitarea cafelei, toate acestea pentru o rasnita versatila si usor de utilizat.

 

Cea mai silentioasa rasnita de la Krups*

Constructia ingenioasa a rasnitei Silent Vortex ajuta la reducerea semnificativa a zgomotului pentru o rutina zilnica linistita.

 

Performanta de top

Datorita Tehnologiei inovative Vortex Spin, procesul de rasnire este mai rapid, mai silentios, mai eficient.

 

Obtine rapid rezultatele dorite

Rasneste fara efort pana la 12 cesti de cafea in numai 15 secunde. Poti personaliza gradul de finete al cafelei macinate in functie de timpul de rasnire.

 

Versatilitate

Rasneste boabe de cafea, condimente dure, precum piperul si ierburi uscate.

 

Confort in utilizare

Silent Vortex este usor de utilizat si beneficiaza de un recipient de rasnire de mari dimensiuni. Acesta este detasabil si poate fi folosit pentru a transfera cu usurinta cafeaua si condimentele proaspat rasnite.

 

Depozitare usoara

Recipientul pentru rasnire paote fi folosit pentru depozitarea cafelei, condimentelor si ierburilor datorita capacului ce sigileaza perfect pentru a le pastra prospetimea o perioada indelungata.

 

Usor de curatat

Recipientul detasabil este confectionat din inox si este compatibil cu masina de spalat vase.

 

Usor de folosit

Rasnita poate fi folosita prin intermediul unui singur buton - rasnire continua si Functie Pulse pentru performante optime.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.