Espressor Nespresso by Krups Essenza Mini, 1300W, 19 bar, 0.6L, Negru lucios

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor Nespresso by Krups Essenza Mini, 1300W, 19 bar, 0.6L, Negru lucios de la Nespresso

Expertiza Nespresso pentru un espresso de o calitate de neegalat

Noul espressor ultra compact Nespressop Essenza ofera un espresso perfect, pentru a satisface gusturile tuturor datorita noii generetii ce presupune un design compact, cu o interfata prietenoasa cu utilizatorul si un aspect modern. Noul aparat este mai mic ca niciodata si este disponibil in 2 forme distincte, proiectate special pentru a fi usor de integrat in orice bucatarie.

Espressorul Nespresso Essenza: Calitate exceptionala si design ultra compact

Esentele tari se tin in sticlute mici - aceeasi poveste este valabila si pentru espressorul Nespresso Essenza ce dispune de un design ultra compact si ofera un espresso de o calitate superioara. Noua generatie de espressoare Essenza ofera o interfata prietenoasa cu utilizatorul si un design modern, ce va fi usor de integrat in orice bucatarie. Espressorul cu capsule Essenza este usor de utilizat si garanteaza bauturi delicioase pe baza de cafea cu o simpla apasare de buton datorita pompei de 19 bari si a celor 2 butoane de personalizare pentru a satisface gusturile tuturor. Tehnologia Aeroccino este ideala pentru a prepara lapte fierbinte si spuma de lapte pentru bauturi pe baza de cafea si lapte, oferind o incalzire rapida in numai 25 de secunde si o functie de economisire a energiei electrice.

Design ultra compact pentru confort maxim

Noua generatie de espressor cu capsule Nespresso Essenza beneficiaza de un design ultra compact, interfata prietenoasa cu utilizatorul si aspect modern.

Espresso cu o calitate impresionanta

Presiunea de 19 bari ofera o calitate exceptionala espresso-ului tau de fiecare data.

Espresso si Lungo exceptionale, exact cum iti plac

Alege cu usurinta intre un espresso rafinat (40 ml) sau un lungo fierbinte si desavarsit (110 ml) cu ajutorul celor 2 butoane dedicate, ce-ti vor permite sa personalizezi cantitatile dupa bunul plac.

Incalzire rapida

Aparatul va fi gata de utilizare in numai 25 de secunde astfel ca vei putea prepara bauturile tale favorite aproape instant.

Economiseste energie electrica

Aparatul este echipat cu un mod de functionare ce reduce consumul de energie electrica si intra in functiune automat dupa 3 minute de inactivitate. De asemenea, Functia de Oprire Automata este si ea prezenta si intra in functiune dupa 9 minute de inactivitate.

 

Aspect modern intr-un aparat cu adevarat compact

Corpul ultra compact al aparatului in combinatie cu designul modern vor face ca aparatul sa se integreze perfect in orice bucatarie.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Cu capsule
Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Capsule
Tip bautura Espresso Long
Numar produse preparate 2
Numar duze cafea 1
Material carcasa Plastic
Functii

Oprire automata

Indicator luminos

Sistem economisire energie electrica

Rezervor apa detasabil

Accesorii incluse 1 x Espressor
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1300 W
Presiune pompa 19 bar
Capacitate rezervor apa 0.6 l
Capacitate recipient reziduuri 6

DIMENSIUNI

Latime 8.4 cm
Adancime 33 cm
Inaltime 20.4 cm
Greutate 2.3 Kg
Lungime cablu 1 m
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.