Statie de calcat Philips PerfectCare PSG7028/30, 2100W, 500g/min, 1.8l, talpa SteamGlide Advanced, Violet-Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Statie de calcat Philips PerfectCare PSG7028/30, 2100W, 500g/min, 1.8l, talpa SteamGlide Advanced, Violet-Alb de la Philips

Rapidă şi puternică cu un rezervor de apă mare şi detaşabil. Presiune de max. 7,5 bari. Jet de abur de până la 500 g. Rezervor de apă detaşabil de 1,8 l. Blocare de siguranţă la transport.

Garantat fără arsuri. Chiar dacă faci mai multe lucruri în acelaşi timp sau eşti distras(ă), nu-ţi vei arde hainele niciodată. Datorită tehnologiei noastre OptimalTEMP, promitem că această staţie de călcat cu abur nu va arde niciodată niciun material ce poate fi călcat. Poţi să o laşi pe talpă pe haine sau pe masa de călcat. Fără arsuri şi fără a se crea luciu. Garantat.

Nu există setări de modificat. Un pas mai puţin în rutina de călcat săptămânală. Nu va trebui să separi materialele sau să modifici setări şi să aştepţi ca temperatura să se schimbe. Datorită OptimalTEMP, poţi călca orice, de la blugi la mătase delicată, fără a regla temperatura. Face toate acestea automat şi imediat.

Abur puternic pentru cea mai eficientă îndepărtare a cutelor. Când ai nevoie să îndepărtezi uşor cutele dificile, bazează-te pe jetul de abur continuu, care-ţi va uşura munca. Vezi cum cutele dispar cu un jet de abur suplimentar exact acolo unde ai nevoie. Este perfect şi pentru călcatul cu abur pe verticală al perdelelor sau pentru reîmprospătarea hainelor pe umeraş.

Talpă SteamGlide Advanced, pentru alunecare şi durabilitate optime. Talpa noastră superioară SteamGlide Advanced oferă o performanţă de alunecare lină pe orice material. Baza sa din oţel inoxidabil este de două ori mai dură decât bazele din aluminiu, iar învelişul nostru patentat cu 6 straturi şi strat avansat de titan alunecă fără efort pe orice material pentru cele mai rapide rezultate.

Fier uşor şi comod de manevrat. Fierul este incredibil de uşor şi comod de manevrat, alunecând uşor şi reducând solicitarea asupra încheieturii mâinii. Datorită greutăţii minime, poate fi folosit uşor şi eficient şi pentru călcarea verticală a perdelelor şi a hainelor de pe umeraş.

Rezervor mare de apă, de 1,8 l, detaşabil pentru reumplere uşoară. Rezervorul transparent de 1,8 l îţi oferă până la 2 ore de utilizare continuă. Când rezervorul de apă se goleşte, vei fi avertizat de un indicator luminos. Oricând doreşti, poţi să umpli uşor rezervorul de la robinet.

Sistem uşor şi eficient de decalcifiere pentru performanţă de durată. Decalcifierea regulată îţi protejează fierul, îi prelungeşte durata de viaţă şi asigură cea mai bună performanţă a aburului. Sistemul nostru exclusiv Easy De-Calc colectează calcarul în permanenţă, iar un indicator luminos te anunţă când recipientul trebuie golit. Trebuie doar să scoţi dopul şi să goleşti apa şi particulele de calcar.

Blocare pentru transport sigur şi uşor. Blochează fierul în siguranţă pe baza staţiei pentru a-l transporta cu uşurinţă prin casă şi pentru a reduce riscul de atingere accidentală a tălpii fierbinţi.

Oprire automată când fierul este lăsat nesupravegheat. Funcţia de oprire automată opreşte automat staţia de călcat cu abur dacă nu este utilizată timp de câteva minute. Astfel se economiseşte energie şi îţi oferă siguranţă şi linişte.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.