Russell Hobbs Fier de calcat Supreme Steam Ultra 23991-56, talpa ceramica, 2600 W, 0.32 l, 155 g/min, rosu/alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Fier de calcat Supreme Steam Ultra 23991-56, talpa ceramica, 2600 W, 0.32 l, 155 g/min, rosu/alb de la Russell Hobbs

Fierul de calcat Supreme Steam Ultra e plin de aburi! Fie ca te lupti cu cutele incapatanate de la camasi sau lucrezi de zor la acel denim dificil, functia imbunatatita de abur continuu te va pregati pentru orice sarcina.

Fierul de calcat isi afrima increderea prin culoarea lui indrazneata, lasand lumea sa afle ca nu este doar atractiv, dar este si pregatit sa infrunte orice sarcina. Fie ca netezirea cutelor hainelor te relaxeaza sau este doar o sarcina necesara, functia imbunatatita de aburi si capacitatea mare a rezervorului de apa te vor ajuta sa infrunti orice sarcina fara efort.

Functia noastra favorita a Fierului de calcat Supreme Steam Ultra o reprezinta cablul de alimentare extra lung care iti ofera libertatea de a calca oriunde ai nevoie. Asa ca te poti instala in fata televizorului si poti urmari serialul sau emisiunea preferata in timp ce calci cu usurinta si rapiditate toate hainele.

O curatare completa si sigura
Functiile anti-calcaranti-picurare si de curatare automata mentin ordinea si previn depunerile de calcar, astfel pretiosul tau fier de calcat va rezista si mai mult timp. Functia de oprire automata in 3 moduri te va ajuta sa stai linistit chiar si in zilele in care esti grabit si nu mai tii minte daca ai oprit fierul de calcat.

3m power cord

Cablu de alimentare de 3 m
Avand o lungime impresionanta de 3 m, trebuie doar sa il bagi in priza si poti incepe sa calci aproape oriunde doresti. Impreuna cu spatiul pentru infasurat cablu, acesta se poate depozita cu usurinta.

Dry or steam

Calcare uscata sau cu abur
Alege intre o calcare uscata traditionala sau elimina acele cute dificile cu ajutorul functiei de abur ajustabil. Avand capacitatea de a oferi un abur continuu sau la cerere un jet de abur de 155 g/min, poti tinti acele zone dificile oricand ai nevoie. 

 

Talpa ceramica

2600 W

Abur continuu 45 g/min

Jet de aburi 155 g/min

Anti-calcar

Anti-picurare

Cablu de alimentare 3 m cu spatiu pentru infasurat cablu

Oprire automata

Calcare uscata, cu aburi, spray si jet

Abur vertical puternic

Functie de curatare automata

Rezervor usor de umplut cu capacitate de 320 ml

Abur ajustabil

Varf ascutit

Maner si rotita moale la atingere

Calcai cauciucat

Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.