Fier de calcat Tefal EasyGliss Eco FV5782E0, 2800 W, abur variabil 50 g/min, talpa Durilium Airglide, mod Eco, alb & portocaliu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Fier de calcat Tefal EasyGliss Eco FV5782E0, 2800 W, abur variabil 50 g/min, talpa Durilium Airglide, mod Eco, alb & portocaliu de la Tefal

Design eco, consum redus de energie si performante inalte de calcare

Fierul de calcat Tefal Easygliss Eco ofera combinatia perfecta dintre designul eco si performanta de top, cu un Mod Eco de functionare pentru a reduce consumul de energie de pana la 30%. Descopera un fier de calcat ce este 88% reciclabil si reparabil timp de 15 ani. Tefal Easygliss este la fel de prietenos cu mediul inconjurator, pe cat este de performanta datorita functiilor avansate, preucm: talpa cu tehnologia Durilium Airglide, puterea de 2800 W pentru incalzire rapida, abur variabil de pana la 260 g/min si multe altele.

 

Fierul de calcat Tefal Easygliss Eco: Primul fier de calcat cu design eco de la Tefal ce ofera un consum redus de energie si performanta ridicata

Fierul de calcat Tefal Easygliss Eco a fost proiectat pentru a oferi sesiuni de calcat fara compromisuri, cu un impact redus asupra mediului inconjurator. Designul eco si consumul redus de energie electrica, fiercul de calcat Tefal ofera rezultate eficiente si o calitate de lunga durata. Talpa cu tehnologia Durilium Airglide ofera o alunecare excelenta, in timp ce puterea de 2800 W pentru incalzire rapida, aburul variabil de pana la 260 g/min si multe altele completeaza pachetul ideal pentru calcare rapida si eficienta a tesaturilor tale.

 

Consum de energie redus cu pana la 30%*

Modul Eco ajusteaza aburul si ofera rezultate fara compromisuri, reducand in acelasi timp pana la 30%* din consumul de energie.

 

Design eco

Fierul de calcat este confectionat din materiale reciclate in proportie de pana la 35%, este 88% reciclabil si vine intr-un ambalaj prietenos cu mediul inconjurator.

 

Rapid & eficient

Descopera fierul de calcat perfect pentru utilizarea zilnica, cu o putere de 2800 W pentru incalzire rapida si abur variabil de pana la 260 g/min pentru performanta de top.

 

Reparabil la un pret accesibil - 15 ani

  • Conceput pentru a fi usor de reparat
  • Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 15 ani
  • 6200 de unitati service autorizate in intreaga lume

 

Talpa exceptionala

Noua talpa Durilium Airglide ofera cea mai cea mai buna alunecare de la Tefal, o rezistenta exceptionala la zgarieturi si performante de lunga durata.

 

Varf profilat

Acesta ofera sesiuni de calcat confortabile, cu acces usor catre zonele dificile precum gulerul si cusaturi.

 

Confectionat in Franta

Fierul de calcat este proiectat si confectionat in Franta la inalte standarde de calitate.

 

Igienizeaza tesaturile din locuinta

Elimina pana la 99.99% din virusuri, bacterii sau germeni* cu ajutorul puterii naturale a aburului.
Teste externe efectuate in laboratoare independente, folosind aparatul pe tesatura de bumbac si utilizand functia de abur prin miscari inainte-inapoi, de 3 ori.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Fier de calcat
Tip Orizontal
Utilizare Rezidential
Continut pachet 1 x Fier de calcat
Culoare Alb Portocaliu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2800 W
Tip panou de comanda Mecanic
Debit abur (g/min) 50
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.