Aparat de calcat cu abur portabil Tefal Origin Travel DT1034E1, 1200 W, abur variabil 20 g/min, 70 ml, cablu alimentare 2m, alb & verde

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de calcat cu abur portabil Tefal Origin Travel DT1034E1, 1200 W, abur variabil 20 g/min, 70 ml, cablu alimentare 2m, alb & verde de la Tefal

Aparatul de calcat ideal pentru calatorit

Cu un design ultra-compact si pliabil, aparatul de calcat cu abur Origin Travel de la Tefal este perfect pentru a fi luat in calatorii. Aparatul ofera pachetul complet pentru ingrijirea tesaturilor tale: incalzire rapida de doar 25 de secunde, putere de 1200 W si un abur variabil de pana la 20 g/minut, reimprospatare eficienta a tesaturilor prin intermediul aburului, un rezervor de apa detasabil si multe altele.

Aparat de calcat cu abur Tefal Origin Travel: Ideal pentru atunci cand calatoresti

Descopera Origin Travel de la Tefal, aparatul de calcat portabil fara de care nu vei mai putea sa pleci in vacanta. Cu un design simplu si minimalist, care ofera toate elementele esentiale, acest design ultra-compact si pliabil iti aduce performanta de calcare in calatorii oriunde ai nevoie. Mereu la indemana si gata de utilizare in doar 25 de secunde, acest fier de calcat portabil cu o putere de 1200 W ofera un debit continuu de abur de pana la 20 g/minut, pentru indreptarea rapida a cuteleor.

 

 

Aparat de calcat portabil

Cu un design pliabil, Origin Travel ofera rezultate oriunde si oricand ai nevoie, datorita dimensiunii sale ideale pentru calatorii.

 

Performanta de top

Bucura-te de sesiuni de calcat eficient intr-un design compact si usor de manevrat, cu o putere de 1200 W si un abur variabil de abur de pana la 20 g/minut.

 

Gata de utilizare intr-un timp scurt

Aparatul este mereu la indemana si pregatit in doar 25 de secunde - pentru o ingrijire excelenta a hainelor oriunde si oricand ai nevoie.

 

Abur puternic

Puterea intensa a aburului (de pana la 20 g/min) reimprospateaza tesaturile lasandu-le impecabile in fiecare zi.

 

Versatilitate

Indiferent ca esti in calatorie sau acasa, aparatul de calcat cu abur Origin Travel de la Tefal are intotdeauna o solutie pentru nevoile tale.

 

Functii avansate

Recipient pentru apa detasabil, cu o capacitate de 70 ml, cablu de alimentare de 2 metri si inel de agatare pentru depozitare usoara.

 

Accesorii incluse

Bucura-te de versatilitate totala cu o perie speciala pentru textile groase si husa pentru transport usor atunci cand calatoresti.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aparat de calcat cu aburi
Tip Vertical
Utilizare Rezidential
Continut pachet 1 x Aparat de calcat cu abur
Culoare Verde Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1200 W
Tip panou de comanda Mecanic
Capacitate recipient apa 70 ml
Debit abur (g/min) 20
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.