EAGAMES BATTLEFIELD 4 Xbox 360

95,62 lei TVA inclus
Pret 36 Rate Optimo: 3.51 lei/luna
Disponibilitate: In stoc furnizor
Livrare in 1-2 zile*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

1002637

Garantie: A

  • Distribuie pe:

Descriere BATTLEFIELD 4 Xbox 360 de la EAGAMES

Atentie!

Battlefield 4 pentru consola  Xbox 360 vine pe doua discuri: unul pentru  multiplayer, al doilea pentru single player.

Prima data cand incepe jocul, indiferent de discul utilizatat, vi se va cere sa efectuati o instalare necesara pentru care este nevoie un minimum de 2 GB liberi pe hard disk.

Nota, Instalarea mentionata mai sus  pote fi realizata numai pe hard disk-ul intern al consolei Xbox 360, si nu poate fi instalata cu ajutorul unor memorii USB sau a altor dispozitive alternative de stocare.

Battlefield 4 nu poate fi instalat si jucat pe modelele Xbox 360 cu memeorie de 4GB. Hard disck-urile sunt vandute separat pentru consolele Xbox 360, modelul Slim Arcade si Core, dar trebuie sa fie interne pentru ca acest continut sa functioneze.

Veti avea optiunea de a accepta instalarea de  2GB sau puteti  renunta. Renuntarea la instalare va va duce la meniul principal al consolei Xbox 360, si nu va fi capabila sa ruleze jocul Battlefield 4.

 

 Battlefield 4 este genul de definire a blockbuster-ului de actiune realizat in momentele care estompa linia dintre joc si glorie. Alimentat de puterea de ultima generatie si fidelitate engine-ului Frostbite 3, Battlefield 4 ofera o experienta visceral, dramatica, spre deosebire de orice alta.

 

 

In noul joc s-a pus accentul pe particularitatile multiplayer ale seriei Battlefield, care, de aceasta data, se vor regasi si in componenta single player a jocului: medii de joc imense si destructibile, acces catre o gama variata de vehicule controlabile si posibilitatea de a da ordine colegilor de echipa. De asemenea, progresul jucatorilor in single player va fi atent monitorizat, urmand a fi oferite o serie de elemente sociale prin intermediul carora performantele proprii vor putea fi comparate direct cu cele ale prietenilor care joaca Battlefield 4

 

 

 

Capabilitatile engine-ului Frostbite 3 sunt impresionante: vei putea admira la pas o cladire abandonata cu graffiti pe pereti si carpe atarnate in geam in bataia vantului. Vei vedea razele de lumina ce ies din peretii sparti, pline de particule de praf suspendate. Engine-ul face minuni cand vine vorba de umbrele dinamice generate de lanterne sau de gunoiul ce pluteste in apa ce se misca sau chiar iarba de la picioarele tale, batuta de vant in timp ce tu te lupti pentru viata ta.

 Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.