Joc Horizon Forbidden West: Complete Edition pentru PlayStation 5

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
333,99 lei
Pret 36 Rate Optimo: 12.24 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

1000040784

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Joc Horizon Forbidden West: Complete Edition pentru PlayStation 5 de la Sony

Jocul Horizon Forbidden West™ Complete Edition include:

  • Horizon Forbidden West pentru PS5™;
  • Burning Shores DLC pentru PS5™;
  • Coloana sonora digitala;
  • Art book digital;
  • Horizon Zero Dawn™ Vol. 1:

The Sunhawk, carte de benzi desenate digitala*

 

Obiecte in joc:

  • Elemente suplimentare in Mod foto;

(postura speciala si vopsea de fata);

 

Obiectele din joc care se deblocheaza avansand in poveste:

  • Echipament Carja Behemoth Elite;
  • Carja Behemoth short bow;
  • Echipament Nora Thunder Elite;
  • Prastie Nora Thunder;
  • Apex Clawstrider Machine Strike piece;
  • Pachet de resurse.

*Disponibil in limbile engleza, germana, portugheza braziliana si japoneza.

 

Insoteste-o pe Aloy pe masura ce infrunta o frontiera mareata, dar periculoasa, care ascunde multe amenintari misterioase. Aceasta editie completa iti da posibilitatea sa te bucuri in intregime de experienta epica oferita de Horizon Forbidden West, cu continut bonus, inclusiv expansiunea Burning Shores, care reia povestea din punctul in care a ramas jocul principal. 

 

Exploreaza in intregime experienta epica oferita de Horizon Forbidden West, inclusiv continutul bonus si expansiunea Burning Shores:

  • Infrunta un open world uimitor – descopera tinuturi indepartate, dusmani noi, culturi bogate si personaje uluitoare.
  • O frontiera maiestuoasa – exploreaza padurile luxuriante, orasele scufundate si muntii unei Americi din viitorul indepartat.
  • Infrunta noi pericole – intra in batalii strategice impotriva masinariilor enorme si a dusmanilor umani folosind arme, echipamente si capcane fabricate din parti recuperate.
  • Dezvaluie mistere uimitoare – descopera secretul din spatele prabusirii iminente a Pamantului si dezvaluie un capitol ascuns din trecutul antic... unul care o va schimba pe Aloy pentru totdeauna.

 

Beneficii PS5:

  • Incarcare mai rapida: Exploreaza rapid harta si revino in joc aproape instantaneu, datorita SSD-ului ultra-rapid al consolei PlayStation®5.

 

  • Grafica uimitoare: Exploreaza lumea complexa din Horizon Forbidden West la o calitate uimitoare 4K HDR.** De la crestele muntilor, la cele mai mici crengi si frunze, totul este realizat cu detalii incredibile, la o scara foarte mare. La 60FPS, modul Performance sporeste fluiditatea miscarii, a animatiilor si controalelor. 

     
  • Declansatoare adaptive: Fii in mijlocul fiecarei lupte purtate de Aloy, datorita feedback-ului haptic oferit de controlerul fara fir DualSense™. Simte firele de iarba pe langa care treci atunci cand adopti o tactica stealth, miscarile melee pe care le folosesti impotriva masinariilor si a oamenilor imbracati in armura, dar si impactul directional generat de atacurile inamicilor, atunci cand incerci sa evadezi. 

     
  • Feedback haptic: Bucura-te de un nou nivel de imersiune atunci cand interactionezi cu diferite obiecte, datorita declansatoarelor adaptive ale controlerului fara fir DualSense. Simte tensiunea arcului cu sageti, forta noului instrument de escaladare, dar si rezistenta declansatoarelor atunci cand folosesti arme tribale grele sau arsenal mecanic. 

     
  • Tempest 3D AudioTech: Asculta felul in care se trezesc la viata in jurul tau peisajele din Horizon Forbidden West, datorita functiei Tempest 3D AudioTech a consolei PS5™, cu o pereche de casti stereo (analogice sau USB). Asculta vegetatia fosnind in bataia vantului, pasarile care zboara pe deasupra capului tau si masinariile mecanice imense ce inoata in apa, pe masura ce explorezi medii populate de animale salbatice si de masinarii.

**4K si HDR necesita un televizor sau un ecran compatibil 4K HDR.

 

Insoteste-o pe Aloy in Forbidden West – o frontiera impunatoare, dar periculoasa, care ascunde noi amenintari misterioase. 

Exploreaza teritorii indepartate, lupta cu masinarii si mai mari si mai terifiante si intalneste noi triburi surprinzatoare, pe masura ce redescoperi lumea post-apocaliptica a viitorului indepartat din Horizon.

 

Pamantul este pe cale de a fi distrus. Furtuni teribile si o ploaie care cade continuu nimicesc ramasitele fragile ale umanitatii, in vreme ce noi masinarii infioratoare isi pazesc granitele teritoriilor. Viata pe Pamant se indreapta spre o noua extinctie si nimeni nu stie de ce.

 

Depinde doar de Aloy sa descopere secretele din spatele acestei amenintari si sa readuca in lume ordinea si echilibrul. In timpul calatoriei sale, trebuie sa reintalneasca vechi prieteni, sa incheie aliante cu noi factiuni razboinice si sa dezlege misterele trecutului antic – totul in timp ce incearca sa ramana mereu cu un pas inaintea unui dusman care pare invincibil. 

 

Exploreaza universul jocului

Descopera tinuturi indepartate, inamici noi, culturi bogate si personaje uimitoare.

 

 

O frontiera mareata

Exploreaza padurile luxuriante, orasele scufundate si muntii masivi din America viitorului.

 

 

Da piept cu pericole noi

Ia parte la batalii strategice cu masinarii enorme si cu oameni, arunca in lupta armele, echipamentele si capcanele pe care le faci din piesele recuperate.

 

 

Lamureste mistere socante

Descopera secretul colapsului iminent al Pamantului si deblocheaza un capitol al trecutului indepartat... unul care o va schimba definitiv pe Aloy.

 

 

O aventura epica Action/RPG:

  • Exploreaza un univers open world – descopera taramuri indepartate, noi dusmani, culturi bogate si personaje uimitoare.
  • O frontiera spectaculoasa – exploreaza padurile luxuriante, orasele scufundate si muntii somptuosi ai Americii din viitorul indepartat.
  • Infrunta noi pericole – avanta-te in batalii strategice impotriva masinariilor enorme si a dusmanilor umani, folosind arme, arsenal si capcane realizate din elementele adunate pe parcurs.
  • Descopera mistere stranii – dezvaluie secretul din spatele colapsului iminent al Pamantului, dar si un capitol ascuns din trecutul antic… unul care o va schimba pe Aloy pentru totdeauna.

 

Functionalitati PS5™:

  • Exploreaza rapid harta si revino in joc aproape instantaneu, datorita SSD-ului ultra-rapid al consolei PlayStation®5 si al timpilor de incarcare fulgeratori.
  • Experimenteaza lumea complexa a Horizon Forbidden West la o calitate uimitoare 4K HDR.** De la crestele muntilor, la cele mai mici crengi si frunze, totul este realizat cu detalii incredibile, la o scara foarte mare. La 60FPS, modul Performance sporeste fluiditatea miscarii, a animatiilor si controalelor.
  • Fii in mijlocul fiecarei lupte purtate de Aloy, datorita feedback-ului haptic oferit de controlerul fara fir DualSense™. Simte firele de iarba pe langa care treci atunci cand adopti o tactica

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.