Joc The Last of Us Part I pentru PlayStation 5

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
393,95 lei
Pret 36 Rate Optimo: 14.44 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PS-SO-9406198

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Joc The Last of Us Part I pentru PlayStation 5 de la Sony

 

Indura si supravietuieste. Retraieste jocul indragit cu care a inceput totul – refacut pentru consola PlayStation®5.

Distreaza-te cu povestea emotionanta si personajele de neuitat din The Last of Us™. Jocul a fost distins cu peste 200 de premii Jocul Anului.

Civilizatia a fost facuta tandari, supravietuitorii infectati si duri isi fac de cap, iar Joel, protagonist, este angajat s-o scoata pe Ellie, o fata de 14 ani, dintr-o zona carantinata de armata. Ceea ce la inceput e un joc marunt se transforma intr-o calatorie brutala prin tot tinutul.

Include intreaga poveste single-player The Last of Us, precum si capitolul prequel, intitulat Left Behind, care exploreaza evenimentele care au schimbat pentru totdeauna vietile lui Ellie si Riley.

 

Refacut de la zero

Traieste povestea ca niciodata pana acum: jocul a fost refacut si imbunatatit pentru consola PS5.

 

Ellie
Joel

 

Wide

 

Refacut pentru PlayStation 5

Jocul a fost complet refacut cu cea mai recenta tehnologie de motor de joc PS5™ de la Naughty Dog, cu fidelitate vizuala crescuta, integrare completa cu functiile controlerului fara fir DualSense™ etc.

   

Un remake fidel originalului

Traieste povestea plina de emotie a personajelor de neuitat Joel si Ellie in The Last of Us si exploreaza evenimentele din capitolul prequel Left Behind, care au schimbat pentru totdeauna vietile lui Ellie si Riley.

   

O experienta complet noua

Experienta originala a fost complet recreata, cu mare fidelitate, dar cu incorporarea unor mecanici de joc modernizate, a unor comenzi imbunatatite si a unor optiuni de accesibilitate extinse.  

Jocul te captiveaza complet cu povestea, cu efectele, cu animatiile de mimica a fetei si cu explorarea si luptele perfectionate.

   
   

Functii PS5™

  • Grafica superioara: The Last of Us™ a fost refacut de la zero, cu cea mai recenta tehnologie de motor de joc de la Naughty Dog disponibila pentru PS5™, ca sa redea mai detaliat medii mai complexe, cu lumini si atmosfera realiste, cu spatii cunoscute prezentate mai creativ.
  • Incarcare rapida: incarcarea initiala este aproape instantanee, iar dupa prima instanta nici nu se observa, datorita SSD-ului consolei PS5. Poti sa continui jocul de unde ai ramas in poveste: intalnirile si capitolele se incarca extrem de repede.
  • Feedback haptic: Controlerul fara fir DualSense™ are feedback haptic pentru fiecare arma, ceea ce imbogateste luptele, iar mediile prind viata datorita experientelor de tip haptic pe care le ofera controlerul fara fir DualSense: ploaia care cade usor, zapada care iti scartaie sub picioare etc.
  • Declansatoare adaptive: toate armele emblematice din The Last of Us, inclusiv revolverul lui Joel si arcul lui Ellie, imprima rezistenta dinamica declansatoarelor controlerului fara fir DualSense, dar si recul dupa foc, pentru o experienta de lupta mai captivanta.
  • 3D Audio: noul motor audio de la Naughty Dog a fost conceput astfel incat sa foloseasca la maximum sistemul Tempest 3D AudioTech al consolei PS5, ca sa creeze medii sonore variate, momente si mai explozive intr-un joc mai intens ca niciodata, prin intermediul castilor stereo compatibile (analogice sau USB) sau al difuzoarelor de televizor.

 

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.