LEGO® Creator Expert - Ornament in forma de inima 40638, 254 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO® Creator Expert - Ornament in forma de inima 40638, 254 piese de la Lego

Inspira creativitatea copiilor de 9+ ani cu minunatul kit LEGO® Ornament in forma de inima (40638). Odata construita si personalizata, inima poate decora casa ori biroul de Ziua indragostitilor, de Ziua Mamei, de Ziua Tatalui sau in orice alta zi. Setul contine 254 de piese, inclusiv un element pentru agatare si accesorii suplimentare pentru personalizare. Instructiunile de constructie si ambalajul includ 2 imagini pentru idei de decorare. Ornamentul este un cadou semnificativ pentru numeroase ocazii.

 

 

  • O celebrare a dragostei – Copiii mai mari pasionati de designul interior cu semnificatie pot construi un LEGO® Ornament in forma de inima (40638) de atarnat intr-o fereastra, pe un perete sau pe o usa sau de daruit cuiva drag;
  • Foarte personalizabil – Inima poate fi decorata cu caramizile incluse pentru Ziua indragostitilor sau alte sarbatori sezoniere. Include 2 imagini inspirationale pentru a stimula creativitatea copiilor in timp ce construiesc;
  • Dimensiuni – Inima, incluzand agatatoarea, masoara 19 cm in inaltime si 20 cm in latime si este un cadou creativ de Ziua indragostitilor, Ziua Mamei, Ziua Tatalui sau in orice alta zi.

CARACTERISTICI GENERALE

Varsta 9 ani 10 ani 11 ani
Interese Decor
Colectie Creator Expert
Subcolectie Creator Expert
Material Plastic
Numar piese 254
Abilitati dezvoltate Indemanarea Creativitatea Atentia Imaginatia
Culoare Multicolor

DIMENSIUNI

Latime 20 cm
Inaltime 19 cm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.