Smoby Casuta pentru copii Chef House

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.960,18 lei
Pret 36 Rate Optimo: 71.85 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

7600810403

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casuta pentru copii Chef House de la Smoby

Casuta pentru copii Smoby Chef House este robusta si colorata, realizata din plastic rezistent si ofera copiilor optiuni nelimitate de joaca si de distractie alaturi de cei mai buni prieteni. Micutii se vor distra ca intr-un adevarat restaurant in aer liber unde vor pregati si servi comenzile clientilor si vor incasa banii.

Cu design unic si structura stabila, casuta Chef House se asambleaza usor si este prevazuta cu acoperis ce imitata tigla si pereti dubli realizati din plastic de inalta calitate, rezistent la vant, intemperii sau raze UV. De asemenea, casuta include usa si ferestre cu obloane, prevazute cu tablite pe care micutii pot scrie programul de functionare, precum si meniul zilei, iar la finalul zilei pot inchide obloanele.

Casuta Chef House este echipata complet cu rafturi pentru depozitarea alimentelor si accesoriilor, frigider, cuptor, aragaz, chiuveta cu robinet, cititor de carduri si casa de marcat cu sertar cu bani. De asemenea, sunt incluse o multitudine de accesorii precum tigaie pentru clatite, farfurii, pahare, tacamuri, solnite de sare si piper, tocator, tava de servire sau ustensile pentru bucatarie, dar si alimente gata de preparare: burgeri, pui, hot dog, tarte si diverse sosuri. Datorita culorilor vii, casuta pentru copiii se potriveste oricarui decor din gradina.

Toate componentele au margini rotunjite, pentru protectia micutilor in timpul jocului.

Produsul este fabricat in Franta.


Detalii produs

Varsta recomandata: 2-8 ani

Dimensiuni produs: 124 x 132 x 135 cm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.