Masina de spalat rufe cu uscator Candy GrandO Vita GVSW 485TWC/, 8 kg spalare, 5 kg uscare, 1400 rpm, NFC, Mix Power System+, clasa A, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe cu uscator Candy GrandO Vita GVSW 485TWC/, 8 kg spalare, 5 kg uscare, 1400 rpm, NFC, Mix Power System+, clasa A, alb de la Candy

FUNCTIA KILO DETECTOR

Funcţia Kilo Detector te va ajuta să optimizezi timpul de spălare. Introduci cantitatea de rufe in cuvă şi funcţia Kilo Detector îţi va regla cantitatea de apă necesară şi va stabili durata programului de spălare (în funcţie de cantitatea de rufe si tipul de ţesătură).

Kilo Detector este funcţia care te ajută să economiseşti energie electrică, apă şi timp alocat spălării rufelor.

 

 
4 PROGRAME RAPIDE - 14/30/44 si 59 min

Economiseste fara a face compromisuri! Aceste programe noi pot fi utilizate pentru a obtine rezultate maxime, economisind apa, energie si timp.
 
Cu aceste optiuni poti spala, la temperatura mica, orice tip de material intr-un timp foarte scurt.

Maşina de spălat Candy iţi oferă posibilitatea să alegi între patru cicluri rapide. Spălarea durează mult mai puţin, iar rufele sunt perfect curate.
   

MOTOR INVERTER

Spre deosebire de motoarele traditionale, piesele motorului Inverter functioneaza in camp electromagnetic evitand astfel uzura provocata de frecarea mecanica si garantand astfel o fiabilitate marita.

Motorul Inverter iti aduce mai multe beneficii: iti permite sa economisesti energia electrica, reduce nivelul de zgomot si are parametrii tehnici mai buni care permit o durata mai mare de utilizare.

 

 

MIX POWER SYSTEM

Mix Power System  este sistemul unic dezvoltat de Candy care injecteaza o solutie de apa curata amestecata cu detergent direct in tesatura hainelor ceea ce aduce urmatoarele beneficii: spalare a rufelor mai eficienta, timp mai scurt de spalare, economie la energie.

Aceasta functie iti permite sa obtii rezultate excelente de spalare chiar si la o temperatura de 200C.

 

 

DISPLAY DIGITAL

Display-ul va afisa in permanenta timpul de spălare rămas pâna la terminarea programului de spălare selectat, durata de spălare, turaţia, temperatura de spalare, tipul de program selectat, durata de uscare, optiunile selectate si gradul de murdarire

În timpul desfăşurării programului de spălare ales, timpul de spălare se poate modifica în funcţie de greutatea si de compozitia incărcăturii.

 

 

CUVA DE INOX

Designul special al cuvei de inox şi al paletelor din interiorul cuvei asigură spălarea eficientă şi protectia sporită a hainelor.

 

 
FUNCTIA STEAM

Datorită aburului hainele vor avea mai putine cute, acest lucru reducând cu până la 50% timpul de călcare. In plus, obţii eficienţă maximă de curăţare a ţesăturii chiar şi cu programe scurte.

Rufele tale vor fi impecabil de curate şi perfect igienizate. Funcţia steam este ideală şi pentru hainele copiilor, pentru persoanele cu piele sensibilă şi alergii, aburul elimină atât murdăria cât şi alergenii (urmele de detergent si bacteriile).
   
FUNCTIA CALCARE USOARA

Aceasta functie este dedicata pentru toate tesaturile si  utilizează un tratament cu aburi care netezeşte si regenerează fibrele hainelor, astfel calcarea devine mai usoara.
   
PROGRAMUL HYGIENE

Oferă cea mai bună combinaţie posibilă între temperatura inaltă şi timpul necesar de spălare, in numai 59 de minute. Acest program de spalare, ideal pentru hainele copiilor si pentru cei cu piele sensibila si alergii, garantează o putere de igienizare maximă împotriva bacteriilor.

Acest program spală la temperatura de 600C şi are performanţe maxime. Selectarea acestei opţiuni se face cu ajutorul butonului <>.
   
SELECTARE GRAD DE MURDARIRE

Ai posibilitatea să-ţi alegi gradul de murdărire al rufelor pe care le introduci în maşina de spălat. Prin selectarea gradului de murdarire iti asiguri o spalare impecabila.

Masina iti propune timpi diferiti de spalare, asigurand la finalul ciclului de spalare rufe perfect curate in cel mai scurt timp posibil.
   

PROGRAM PERFECT MIX


Acest program inovativ iti permite să speli, în acelasi timp, articole de diverse culori şi din diferite tipuri de fibre, cum ar fi bumbac, sintetice şi amestec la o temperatura de 400 C şi oferă performanţe de spălare excelente.

Consumul acestui program este de numai 40%, faţa de un program conventional de spălare la 400 C pentru bumbac.

 

 
PROGRAM RUFE DELICATE

Este un program special care îti permite să speli rufele delicate la o temperatura de 400C, pe care până acum le puteai spăla doar “de mână”.
   
PROGRAMUL LANA

Programul Lână realizează o spălare delicată a articolelor din lână.
Hainele tale din lână, pe care le adori, pot fi spălate acum şi la maşina de spălat fără grija ca se pot deteriora.

Acest program are o rotatie alternativa a cuvei asigurand o spalare eficienta dar si siguranta ca tesaturile din lana nu se vor deforma.
Program aprobat de Woolmark.
   
FUNCTIA EXTRA USCARE

Optiunea extra uscare este recomandata pentru uscarea prosoapelor, halatelor de baie si, in general, a tuturor tesaturilor grele.
   
FUNCTIA USCARE PENTRU CALCARE

Cu optiunea uscare pentru calcare, rufele, la sfarsitul ciclului, sunt lasate foarte putin umede.
Acest lucru te avantajeaza daca vrei sa le calci imediat.
   
FUNCTIA USCARE – GATA DE PUS IN DULAP

Cu optiunea uscare – gata de pus in dulap, rufele, la sfarsitul ciclului, sunt perfect uscate.
Le poti aseza in dulap sau le poti purta imediat
   
PROGRAM USCARE LANA

Este un program de uscare la temperatura scazuta, ideal pentru rufele din lana, care lasa hainele moi si nu permite formarea de scame. Se recomanda intoarcerea rufelor pe dos inainte de uscare. Este un program adecvat pentru uscarea unei incarcari mici, de max. 1 kg (3 pulovere) iar durata lui depinde de greutatea rufelor si de viteza de centrifugare selectata la spalare.
   
PROGRAM USCARE TESATURI MIXTE

Program de uscare cu temperatura redusa, recomandat pentru tesaturi sintetice si mixte si pentru o incarcare de pana la 4 kg.
Verificati intotdeauna etichetele de pe articolele de imbracaminte.
   
PROGRAM USCARE BUMBAC

Program de uscare cu temperatura ridicata, recomandat pentru tesaturi din bumbac.
Poti usca pana la 5 kg de rufe odata (incarcare maxima). Uscati numai rufele care au fost centrifugate inainte.
   

Mașina de spălat rufe cu uscator Candy GVSW 485TWC5-S,

STEAM, clasa AAA, 1400 RPM, 8+5 kg, albă

 

16 PROGRAME

Programe rapide, program lana - un ciclu special conceput pentru produsele din lână, program bumbac, delicate, etc

 

 

Functia Start Delay

Cu Start Delay, rufele vor fi gata chiar atunci când doriți. Vă permite să programați începutul ciclului de spălare cu o întârziere maximă de 24 de ore. Nu mai aveți grija mirosurilor neplăcute create de rufele umede din interiorul mașinii.

 

 

SPECIFICATII

  • Clasa de eficiență energeticăAAA
  • Capacitate de incarcare: 8 kg spalare si 5 kg uscare
  • Functie abur
  • Pornire intarziata pana la 24 ore
  • Material cuva: otel inoxidabil
  • Nivel zgomot spalare (dB(A)): 61
  • Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 79

Dimensiuni (L x A x l cm) – 60 x 52 x 85

Greutate neta (kg) – 67



GRANDÒ VITA

GrandÒ Vita este numele noii game de masini de spalat rufe cu uscator Candy, create pentru a satisface nevoile vietii de zi cu zi. O gama completa cu interfata simpla si intuitiva pentru cei care isi doresc produse practice sau cu control complet tactil pentru cei ce prefera sa detina controlul total asupra functiilor. Mare sau mica, in functie de nevoie, poti alege intre gama slim cu adancime redusa sau modelele cu capacitate mai mare de incarcare.

Tehnologia exclusiva Mix Power System+ amesteca apa cu detergentul, intr-o solutie foarte concentrata. Dispozitivul vaporizeaza aceasta solutie in cuva, printr-un un jet cu presiune ridicata ce penetreaza fibra materialului in profunzime. Aceasta noua tehnologie creste puterea de curatare a detergentului, permitand spalarea la temperaturi mult mai scazute: acum poti obtine rezultatele spalarii la 40° cu spalare la 20°, cele de la 60° la 40° si o spalare profunda pentru rufele cu grad ridicat de murdarie la 60°.

Un motor nou, silentios, doar 51 db in timpul ciclului de spalare.

Cu programul "Spalare & uscare rapida in 59 minute" poti spala rapid si eficient pana la 1,5 kg de rufe, ce vor fi gata spre a fi purtate in mai putin de o ora. Ciclul rapid iti permite sa economisesti 33% energie. Ideala pentru camasi, aceasta este o optiune creata special pentru gestionarea textilelor delicate, garantand o curatare si uscare optima.

Acum poti uita complet de rufe, de la spalare la uscare. Noua masina de spalat cu uscator Alisè iti permite sa selectezi simultan un program de spalare si uscare, pentru a spala si usca automat pana la 7 kg de rufe, fara intreruperi. Programul special "gata pentru calcare" este ideal pentru a usura calcarea rufelor si a minimiza cutele.


CARACTERISTICI

Capacitate incarcare (ciclu standard 60° C bumbac - Kg) 8
Capacitate uscare pentru ciclul de uscare 5
Viteza maxima stoarcere (rpm) 1400

CARACTERISTICI TEHNICE

Motor AC
Nivel electronic Touch
Tip steker Schuko
Tensiune (V) 220-240

PROGRAME SI FUNCTII

Optiuni pornire intarziata Da / buton (pana la 24h)
Caracteristica principala Sistem de putere mixt +
Conectivitate NFC
Programmes number 16
Uscare rapida Nu
Abur Da
Aprobata de catre Woolmark Da

ESTETICA

Culoare principala produs Alb
Culoare / material usa Cromat
Culoare / material maner Negru

PERFORMANTE

Clasa eficienta energetica - NEW (2010/30/EC) A
Clasa performanta spalare pe o scara de la A (cea mai ridicata) la G (cea mai redusa) A
Clasa de performanta uscare prin stoarcere A
Consum energie (spalare si uscare incarcatura spalare completa) (kWh) 5,44
Nivel zgomot centrifugare Clasificare energie EN 60704-3 61
Nivel zgomot centrifugare Clasificare energie EN 60704-3 79
DIMENSIUNI
Inaltime cu blat (mm) 850
Width of the product 600
Depth of the product 520
Greutate neta (kg) 67
Greutate bruta (kg) 68

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Capacitate de uscare (kg)
      5
    • Numar de programe
      16
    • Clasa de eficienta energetica
      A
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.