Mixer cu bol KENWOOD HMP54.000SI CHEFETTE, 650 W, bol inox 3.5 l, 5 accesorii, viteza variabila + Puls, argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
466,81 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 468,00 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 17.16 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

0W22210023

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mixer cu bol KENWOOD HMP54.000SI CHEFETTE, 650 W, bol inox 3.5 l, 5 accesorii, viteza variabila + Puls, argintiu de la Kenwood

Design inovativ. Rezultate excelente.

In lumea bucatariei, inspiratia si creativitatea sunt la fel de importante precum este si preparatul obtinut. Astfel, mixerul cu bol Kenwood Chefette HMP54.000SI reprezinta un ajutor de nadejde in bucatarie, oferind versatilitate mancarurilor. 

Fie ca incerci sa ii surprinzi pe cei dragi cu o reteta noua sau sa prepari mancarurile bine cunoscute intr-un mod mai simplu si eficient, acest mixer sta la baza tuturor tainelor culinare. 

Special conceput pentru a economisi spatiul din bucatarie, mixerul Kenwood prezinta un design unic, compact, cu finisaje argintii premium. Bolul din otel inoxidabil este incapator si rezistent zgarieturilor. 

Motor de 650 W

 

Punctul forte al mixerului il reprezinta motorul puternic de 650 W, dar foarte silentios, care se diferentiaza prin controlul electronic ce asigura precizie, atat pentru alimentele cu textura dura, cat si pentru preparate delicate, precum creme sau mousse-uri. 

   

Motor silentios

 

Motorul mixerului Chefette HMP54.000SI este puternic, dar silentios, pentru a oferi confortul necesar in timpul prepararii. Bucura-te de cele mai gustoase feluri de mancare obtinute fara efort si stres. 

   

Viteza variabila + Puls

 

Adapteaza viteza de rotatie a paletelor mixerului in functie de rezultatul dorit. Butonul intuitiv pozitionat pe manerul antiaderent al mixerului ajuta sa alegi cu usurinta viteza potrivita. Viteza variabila asigura control precis si un plus de putere instant atunci cand este necesar. 

   

Vas de 3.5 L din otel inoxidabil

 

Bolul mixerului este solid si usor de utilizat, avand o capacitate de 3.5 litri ce permite pregatirea deliciilor culinare pentru intreaga familie. Este rezistent la zgarieturi si prezinta o durabilitate mare datorita faptului ca este conceput din otel inoxidabil.

Capacitatea mare de 3.5 litri va permite sa preparati pana la 24 de briose delicioase, amestecand intreaga compozitie in bolul mixerului.

Bolul are o greutate redusa, pentru a putea fi utilizat fara efort.  

   

2 palete din otel inoxidabil

 

Mixerul Chefette HMP54.000SI are incluse doua palete pentru amestecare. 

Paletele din otel inoxidabil, caracterizate de rezistenta si durabilitate, asigura controlul deplin asupra oricarui tip de preparat.

 

Adauga albusurile in bol si amesteca-le cu ajutorul paletelor, pentru a obtine o bezea cu textura perfecta pentru deserturi gustoase. Paletele vor amesteca orice tip de crema de branza, ciocolata sau frisca, pentru torturi sau prajituri delicioase. 

   

2 carlige din otel inoxidabil

 

Mixerul Chefette HMP54.000SI are incluse doua carlige pentru framantare.

Concepute din otel inoxidabil, carligele se adapteaza oricarui tip de aluat. 

Framanta aluatul pentru pizza, paine sau tarte delicioase, in doar cateva momente. Ataseaza carligele mixerului si alege viteza dorita pentru a obtine un aluat elastic si omogen. 

   

Capac de plastic antistropire

 

Capacul de plastic al mixerului Chefette HMP54.000SI prezinta o portiune prin care poti adauga ingredientele in timpul utilizarii, fara a murdari bucataria sau hainele. De asemenea, capacul protejeaza interiorul bolului de praf si impuritati atunci cand nu se afla in functiune.  

   

Sistem SureEject ™

 

Sistemul patentat SureEject este proiectat pentru ca accesoriile mixerului sa fie detasate in siguranta, eliminand astfel orice tip de accidentare in timpul utilizarii. Obtine cele mai gustoase preparate in confort si siguranta!

   

Maner antiaderent

 

Mixerul Chefette HMP54.000SI este dotat cu un maner antiaderent care permite utilizarea acestuia in siguranta, fara a depune efort. 

   

Sistem pentru depozitarea cablului

 

Cablul de alimentare al mixerului Kenwood Chefette se poate depozita cu usurinta datorita sistemului integrat. Astfel, blatul bucatariei va fi intotdeauna organizat.

   

Componente compatibile cu masina de spalat vase

 

Procesele de intretinere si curatare sunt esentiale utilizarii mixerului. Astfel, partile componente ale acestuia pot fi introduse in masina de spalat vase, conform instructiunilor prezente in manualul de utilizare. 

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Mixer cu bol
Capacitate bol 3.5 l
Material bol Inox
Functii

Framantare

Amestecare

Caracteristici cheie Pulse
Continut pachet

2 x Carlig de framantare

2 x Paleta amestecare

1 x Mixer cu bol

1 x Capac anti-stropire

Culoare Argintiu

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 650 W
Trepte de viteza 5

DIMENSIUNI

Lungime 32.7 cm
Latime 23 cm
Inaltime 33.5 cm
Greutate 2.55 Kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.