ESPERANZA Multicooker EKG011, Plastic/Otel inoxidabil, 5 L, 860 W, Negru/Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
151,10 lei
Pret 36 Rate Optimo: 5.54 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

EKG011

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Multicooker EKG011, Plastic/Otel inoxidabil, 5 L, 860 W, Negru/Argintiu de la ESPERANZA

Tehnologia de azi face totul mai simplu, inclusiv obtinerea unor retete delicioase si nutritive cu minim de efort (si fara a fi un chef). Daca vei incerca un aparat multicookar  de calitate, vei ramane impresionat de avantajele pe care ti le ofera.
 
Ca o prima idee, cu un multicooker poti gati mai rapid si fara efort, chiar si daca nu esti un bucatar prea priceput. Dispozitivul iti ofera o independenta de apreciat: alegi o reteta; speli, cureti, tai alimentele si le introduci impreuna cu alte ingrediente (precum condimentele); apesi cateva butoane si aici s-a cam terminat munca ta.
 
Poti pleca fara griji din bucatarie, caci are functie de oprire automata la sfarsitul progamului ales. Dupa cum arata destule pareri despre cele mai bune aparate multicooker, gatesti repede (durata va varia, programul slow-cooking, de exemplu, cere logic mai mult timp), sanatos (cu minim de ulei) si etans (fara fum, fara miros).
 
Inainte de a alege un aparat de gatit multicooker, trebuie sa te asiguri ca are functiile esentiale: coacere, fierbere si cu abur. De altfel, modelele moderne dispun de un numar divers de programe, printre care slow-cooking, gatit sub presiune, prajire. O caracteristica ce iti indica eficienta produsului o reprezinta puterea: Aparatul nostru puterea de 860W suficient pentru utilizare rezidentiala.
 
In functie de cantitatea pe care o gatesti in general, vei alege si capacitatea aparatului: pentru 4-5 portii, o capacitate de 5 l este satisfacatoare.  Alte functii utile sunt timer-ul, cu optiunile de pornire intarziata (alegi ora la care incepe automat procesul) si oprire automata; si cea de mentinere la cald sau reincalzire la o ora setata este de interes.
 
Esperanza Multicooker este un bun ajutor in bucatarie si ofera numeroase beneficii. Acesta contine numeroase functii de gatit, cum ar fi: tigaie electrica, prajitor, gatire la abur, coacere, util si pentru preparat blaturi de tort, prajituri. Este conceput ergonomic, limiteaza spatiul in bucatarie si nu necesita mult timp la gatit. Datorita afisajului LCD simplu si intuitiv, este usor sa configurati programele functionale si sa reglati timpul de gatire. Cu multicookerul nostru puteti pregati toate mancarurile dvs. preferate mai rapid si mai sanatos! Pofta buna!
 
CARACTERISTICI TEHNICE
 
Tensiune de intrare: 220-240V ~ 50Hz
Putere: 860W
Capacitate interioara a vasului: 5L
Acoperire interioara a vasului: non-stick
Cupa de evacuare a aburului: detasabila
11 functii programabile
Timp presetabil: 10 minute - 24 ore
Timp de gatit reglabil
Carcasa din otel inoxidabil
Accesorii: vas pregatire  orez, boiler de supa, cos pentru pregatire la abur
Lungimea cablului de alimentare: 100 cm
Dimensiune produs: Ø25,5 x 31 cm

CARACTERISTICI PRINCIPALE

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 860 W
Tip panou de comanda Digital
Vezi mai mult

  • General
    • Putere
    • Numar programe
      5
    • Capacitate
      5 L

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.