Multicooker Ninja Speedi ON400EU, 1760w, 5,7 litri, 10 programe, gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.155,46 lei
Pret 36 Rate Optimo: 42.35 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ON400EU

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Multicooker Ninja Speedi ON400EU, 1760w, 5,7 litri, 10 programe, gri de la NINJA

Modul de gatire rapida combina aburul si prajirea fara ulei pentru cereale pufoase sau paste al dente, legume fragede si feluri principale crocante, toate dintr-o singura data.

Gatitul la aburi umezeste rapid alimentele, in timp ce prajirea fara ulei le rumeneste si le face crocante. Pur si simplu asezati ingredientele in bolul de gatit cu ajutorul placii ajustabile Cook & Crisp.

Transforma ingredientele tale preferate intr-o masa cu texturi multiple in doar 15 minute. Perfect pentru cine rapide in timpul saptamanii, cum ar fi quinoa pufoasa, ardei copti si chiftelute picante.

Nu numai ca in cutie exista o brosura de retete pentru a incepe, dar puteti crea mii de retete personalizate cu Speedi Meal Builder.

Pur si simplu alegeti ingredientele preferate si creati-va propria reteta; perfect pentru a pregati o masa delicioasa din ingrediente pe care le aveti deja in dulap!

  • SPEEDI MEALS: Programul perfect pentru a gati mese "all-in-one". Creati-va propria masa rapida alegand o cereala de baza si adaugand legume, carne, peste sau proteine vegetale si alte arome; programul prestabilit se va ocupa de restul.
  • Steam Air Fry: Aerul cu infuzie de abur gateste rapid ingredientele fara sa le usuce. Bucurati-va de alimente prajite fara vinovatie, moi si suculente in interior, crocante la exterior; de la legume la alimente proaspete sau congelate, cum ar fi fileurile de somon.
  • Coacere cu abur: Coaceti acasa prajituri pufoase si paine de patiserie, de la bilute de paine cu usturoi la prajituri cu branza si biscuiti, sau mancaruri sarate precum gratin de legume la cuptor.
  • Steam:Gatiti totul, de la legume mixte si peste fraged la galuste la aburi.
  • Air Fry (Prajiti fara ulei): Circula aerul cald rapid pentru alimente aurii si crocante, folosind putin sau deloc ulei, cu pana la 75% mai putine grasimi decat metodele traditionale de prajire. Bucurati-va de orice, de la fileuri de somon si cartofi dulci wedges la aripi de pui si batoane de mozzarella.
  • Gratar: Caldura mare de sus rumeneste partea superioara a alimentelor la perfectie. Perfect pentru piept de pui marinat, vinete la gratar sau kebaburi halloumi.
  • Coaceti/prajiti: Folositi Ninja Speedi ca pe un cuptor pentru a pregati carne frageda, mancaruri gata preparate si multe altele, de la tort de ciocolata umed la placinta cu legume condimentata, coapse de pui la cuptor la cheesecake copt.
  • Deshidratati: Uscati usor ingredientele la o temperatura scazuta pentru a gati gustari de casa, cum ar fi fructe uscate, chipsuri de legume si chiar ierburi uscate.
  • Sear/Sauté: Folositi caldura de dedesubt pentru a gati asa cum ati face-o pe plita; de ce nu chilli, risotto, curry si multe altele. Perfect pentru rumenirea carnii, sararea legumelor si fierberea sosurilor, fie ca doriti sa rumeniti o friptura inainte de a o fierbe la foc mic, fie ca doriti sa caramelizati ceapa pentru a da un sos cu aroma maxima.
  • Gateste incet: Gatiti mancarea incet, la o temperatura mai scazuta, pentru rezultate fragede; perfect pentru carnea de porc, chili si multe altele.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Tip Slow cooker
Utilizare Rezidential
Capacitate 5.7 l
Numar programe 10
Culoare Gri
Continut pachet 1 x Multicooker

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 1760 W
Tip panou de comanda Digital

DIMENSIUNI

Greutate 6.5 Kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.