Obiectiv Nikon 50mm F1.4G AF-S

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Obiectiv Nikon 50mm F1.4G AF-S de la Nikon

Fotografii si clipuri video remarcabile in lumina slaba.

 

Obiectiv standard cu diafragma larga de 50mm echipat cu elemente optice de calitate ridicata si Motor silentios (SWM) disponibil exclusiv de la Nikon pentru functionare silentioasa ca o soapta. Obiectiv standard cu diafragma larga de 55mm (echivalent 35mm: 75mm atunci cand este utilizat cu formatul DX Nikon SLR)

   

Profunzime de camp naturala, bokeh frumos

 

Dispune de o diafragma cu deschidere maxima de f/1,4 care asigura o imagine luminoasa pe vizor si este ideala pentru fotografiere in situatii cu lumina scazuta sau cand se doreste o profunzime redusa a campului. Performanta optica avansata care minimizeaza palele luminoase si aberatia cromatica.

   

Perspectiva  versatila, magulitoare

 

Elementul frontal fara rotatie permite utilizarea filtrelor de polarizare circulare si a accesoriilor tip blit montate pe obiectiv. Motor silentios SWM (Silent Wave Motor) pentru focalizare automata rapida si silentioasa. Doua moduri de focalizare: M/A (focalizare automata cu prioritate manuala) si M (focalizare manuala). Tehnologie IF (focalizare interna) pentru distante fixe ale obiectivului. Inelul de focalizare nu se roteste in modul de functionare AF.

CARACTERISTICI


Distanta focala 50 mm
Constructie lentile 8 elemente in 7 grupe
Diafragma f/1.4
Stabilizator de imagine Nu
Tip focalizare Auto focus
Distanta minima de focalizare: 0.45 m
Constructie diafragma 9 lamele
Diafragma maxima f/16
Diametru filtru (mm) 58
Tip lentile Standard Prime
Marca Nikon
Montura Nikon F
Accesorii incluse Capac posterior obiectiv LF-1
Capac obiectiv LC-58
Husa CL-1013
Parasolar HB-47
Dimensiuni (D x L): 73.5 × 54 mm
Greutate 280 g

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.