Rowenta Ondulator Premium Care CF3810, invelis Cashmere Keratin, temperatura reglabila, functie Respect, afisaj LCD, Alb/Bronz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Ondulator Premium Care CF3810, invelis Cashmere Keratin, temperatura reglabila, functie Respect, afisaj LCD, Alb/Bronz de la Rowenta

Premium Care CF3810F0

Premium Care CF3810F0

Bucle elastice si sanatoase cu ondulatorul cu abur Rowenta Premium Care

Cu ondulatorul cu abur Premium Care de la Rowenta te bucuri de bucle superbe, elastice si pline de viata si un par sanatos. Datorita tehnologiei Hydraboost si a cronometrului integrat, te bucuri de rezultate perfecte fara riscul de supraincalzire, in timp ce hidratarea naturala a parului este protejata.
Alege-ti look-ul preferat, de la bucle lejere si romantice pana la bucle stranse si vibrante, selectand manual temperatura dorita dintre cele 8 setari de temperatura (130°C-200°C) cu ajutorul ecranului LCD, pentru control si precizie desavarsite. 
Acest ondulator cu abur dispune de 3 setari ale timpului de realizare a buclelor (5s/8s/10s), adaptabile in functie de tipul de par si de rezultatele dorite. Pentru bucle lejere alege un timp de ondulare mai scurt, iar pentru bucle stranse si perfect conturate alege un timp mai mare. 
Invelisul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan si cronometrul integrat ce controleaza timpul de ondulare, asigura rezultate perfecte, evitand riscul de supraincalzire, pentru un par sanatos si protejat.
Ondulatorul este intotdeauna la indemana, fiind gata de utilizare in doar 45 de secunde, iar datoritp diametrului de 25 mm, te bucuri de bucle si onduleuri cu un aspect natural.
Pentru siguranta sporita, ondulatorul se opreste automat dupa 1 ora de neutilizare.

Tehnologie Hydraboost

Cu ondulatorul cu abur Rowenta Premium Care obtii cu usurinta bucle elastice si pline de viata. Tehnologia Hydraboost din dotare garanteaza o difuzie constanta si delicata a aburului pe toata lungimea firului de par, pastrand pana la 98% din hidratarea naturala a acestuia. Astfel, te bucuri de bucle superbe si un par sanatos in fiecare zi! * La 170°C / 10 secunde cu abur
 
Tehnologie HydraboostBucle sanatoase, vibrante

Bucle sanatoase, vibrante

Difuzia delicata de abur prin 48 de micro orificii ajuta la pastrarea hidratarii naturale a parului*, oferind rezultate perfecte chiar si la o temperatura joasa.

Rezultate perfecte fara griji

Cronometrul intregrat cu semnal sonor controleaza timpul pentru realizarea buclelor (5s/8s/10s) in functie de tipul de par si rezultatul dorit, evitand riscul supraincalzirii. Selecteaza un timp mai scurt de ondulare pentru bucle lejere, sau timp mai mare pentru bucle stranse si perfect conturate.
 
Cronometru intregratInvelis Cashmere Keratin

Par sanatos si protejat

Invelisul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan protejeaza si ajuta la prevenirea deteriorarii parului, lasandu-l matasos si stralucitor.

Bucle cu aspect natural

Ondulator cu diametru de 25 mm pentru bucle si onduleuri cu aspect natural.
 
Ondulator cu diametru de 25 mmIncalzire rapida

Incalzire rapida

Ondulatorul este gata de utilizare in doar 45 de secunde.

Setari si rezultate personalizate

Ecran LCD pentru setari precise: 8 trepte de temperatura (130°C - 200°C) adaptabile in functie de tipul de par (subtire, normal sau gros) si de rezultatele dorite.
 
Ecran LCDoprire automata

Utilizare in conditii de siguranta

Ondulatorul se opreste automat dupa 1 ora de neutilizare.

Utilizare fara griji

Butonul special pentru blocare a temperaturii setate previne schimbarile accidentale de temperatura din timpul procesului de ondulare.
 
blocare temperatura setataCablu cu sistem rotativ

Confort in utilizare

Cablu cu sistem rotativ (360°) pentru o manevrare usoara si libertate in miscare.
 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip produs Ondulator par
Tip ondulator Cu clapeta
Utilizare Par uscat
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Ondulare
Culoare Alb/Roz

SPECIFICATII TEHNICE

Temperatura maxima 200 C
Tensiune alimentare 240 V

DIMENSIUNI

Lungime cablu 1.8 m
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.