Placa de indreptat parul Philips SenseIQ BHS838/00, senzor SenseIQ, 230°C, ingrijire ioni, 3 moduri, 14 setari temperatura, varf rece, Champagne

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
521,00 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 522,19 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 19.14 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BHS838/00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de indreptat parul Philips SenseIQ BHS838/00, senzor SenseIQ, 230°C, ingrijire ioni, 3 moduri, 14 setari temperatura, varf rece, Champagne de la Philips

Coafare personalizată pentru un păr puternic

Păstrează 70% din umiditatea naturală a părului**

  • Tehnologie personalizată
  • Până la 70%** din hidratare păstrată
  • Menţineţi rezistenţa părului*
  • De 4 ori mai mulţi ioni***
Îndreptare personalizată

Îndreptare personalizată

Tehnologia SenseIQ detectează, se adaptează și îngrijeşte în timp real pentru păr drept, elegant, cu strălucire suplimentară. Senzorii cu infraroşu detectează temperatura părului de peste 20.000 de ori pe sesiune şi reglează căldura pentru a preveni deteriorarea păstrând până la 70% din umiditatea naturală a părului* în timp ce îl infuzează cu milioane de ioni.

Detectează temperatura părului

Detectează temperatura părului

Cu fiecare trecere pe păr, senzorul digital activ măsoară temperatura părului de peste 20.000 de ori la o sesiune de coafare pentru a-ţi oferi o experienţă personalizată de fiecare dată.

Adaptează performanţa de îndreptare

Adaptează performanţa de îndreptare

Controlul inteligent al căldurii protejează părul în mod unic. Un microprocesor inteligent analizează şi reglează temperatura fluxului de aer, adaptându-se la păr pentru a preveni supraîncălzirea.

Îngrijire unică pentru părul tău

Îngrijire unică pentru părul tău

Oferă-i părului îngrijirea exclusivă pe care o merită. Tehnologia SenseIQ conservă până la 70%** din hidratarea naturală a părului, pentru a asigura un păr neted, puternic, cu aspect sănătos şi plin de strălucire.

Sistem Tetra Ionic unic pentru strălucire fără încreţire

Sistem Tetra Ionic unic pentru strălucire fără încreţire

Tehnologia patentată eliberează milioane de ioni pentru a îndepărta electricitatea statică şi a conferi părului un aspect lucios. Patru jeturi puternice răspândesc ioni uniform pentru a ajunge la fiecare fir.

Plăcile lungi, foarte netede coafează mai mult dintr-o singură mişcare

Plăcile lungi, foarte netede coafează mai mult dintr-o singură mişcare

Plăcile de încălzire foarte netede sunt cu 20% mai mari*** pentru a coafa mai mult la fiecare mişcare. Un înveliş special antifrecare alunecă fără efort pe păr, fără a trage.

Îndreptare uşoară cu 3 moduri de coafare

Îndreptare uşoară cu 3 moduri de coafare

Alege din 3 moduri în funcţie de tipul tău de păr: rapid, normal sau delicat. SenseIQ este activat automat pentru a-ţi proteja părul în toate modurile.

 
14 setări de temperatură pentru tine

14 setări de temperatură pentru tine

O gamă completă de temperaturi poate fi setată de la 120 la 230 grade C pentru diferite tipuri şi stiluri de păr.

Vârf rece pentru coafare sigură şi uşoară

Vârf rece pentru coafare sigură şi uşoară

Vârful aparatului de coafat este izolat pentru a rămâne rece la atingere, pentru coafare cu două mâini în zonele greu accesibile, precum partea din spate a capului.

Husa poate fi folosită şi ca suport termic

Husa poate fi folosită şi ca suport termic

Un manşon de protecţie şi o husă elegantă sunt convenabile pentru depozitare şi transport. Husa poate fi utilizată şi ca suport termorezistent când este deschisă.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.