Robot de bucatatrie Tefal QB632D38 Masterchef Gourmet+, 1100 W, bol silicon, 8 viteze, acc patiserie, masina tocat carne, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de bucatatrie Tefal QB632D38 Masterchef Gourmet+, 1100 W, bol silicon, 8 viteze, acc patiserie, masina tocat carne, Inox de la Tefal

Puternic si totusi delicat pentru deserturi perfecte!

Da frau liber creativitatii tale! Robotul de bucatarie MasterChef Gourmet+ este puternic si totusi delicat, ceea ce il face perfect pentru prepararea unei game variate de deserturi delicioase! Prepara pana la 40 de briose in o data datorita motorului de 1100 W si a bolului de mixare cu o capacitate de 4.6 L. Robotul de bucatarie vine la pachet cu un set de 3 accesorii exclusive: telul Flex (pentru a obtine albusuri de ou perfecte, aerate), bolul de mixare Flex (si un bol 3 in 1 din silicon) si accesoriul Delica'tool (pentru prepararea deserturilor aerate intr-un timp scurt). Prepara compozitii de tort, framanta aluat de paine sau pizza datorita mixerului si a carligului pentru aluaturi grele. Aparatul este finisat cu mare atentie la detalii ce vor da mai mult stil si eleganta bucatariei tale!
 
   
Bucura-te de deserturi pufoase si aerate cu robotul de bucatarie MasterChef Gourmet+!

Nicio zi nu ar trebui sa se termine fara un tort de casa! Cu robotul de bucatarie Masterchef Gourmet+ mixer, da frau liber creativitatii datorita multitudinii de functii pe care acesta le detine. Bucura-te de mousse de ciocolata, tiramisu, soufflé-uri, macaroons si alte deserturi aerate datorita combinatiei dintre cele 3 accesorii exclusive (telul cu tehnologia patentata Flex, bolul de mixare Flex si accesoriul Delica'tool). Masterchef Gourmet+ a fost conceput special pentru oameni ca tine, care adora sa faca prajituri de casa si sa exceleze in bucatarie. Batere, framantare, mixare: tu vii cu creativitatea iar el cu puterea! Cu carcasa sa metalica eleganta fin lucrata si cu bolul din metal cu finisare lucioasa, de tip oglinda, cu o capacitate de 4.6L, Masterchef Gourmet+ satisface iti satisface toate asteptarile. Experimenteaza si creaza retete noi si sofisticate, chiar azi!
 

 

3 accesorii exclusive

MasterChef Gourmet+ vine la pachet cu 3 accesorii pentru ca tu sa prepari deserturi aerate intr-un timp scurt. Combinatia dintre telul Flex, bolul de mixare Flex si accesoriul Delica'tool te va ajuta sa economisesti timp si sa prepari retetele tale favorite fara efort!
   
Accesoriu exclusiv Delica'tool

Efectueaza pasi delicati direct cu robotul de bucatarie fara a mai pierde timp facandu-i de mana! Incorporeaza preparate usoare (albusuri de ou, frisca...) in cele dense si obtine o compozitie aerata intr-un timp scurt.
   
Tel cu tehnologia exclusiva Flex pentru rezultate de mixare perfecte chiar si cu un singur ou

Datorita firului extins de pe al treilea nivel, telul Flex ajunge cu usurinta la fundul bolului pentru a mixa cu usurinta toate ingredientele pentru rezultate usoare si aerate intr-un timp scurt.
   
Bol Flex exclusiv: primul bol de mixare 3 in 1 din silicon pentru rezultate rapide!

Prepara produsele ale de patiserie preferate fara efort datorita bolului de mixare 3 in 1 din silicon!
  • Bolul de mixare Flex este compatibil cu cuptorul cu microunde: topeste ingredientele direct in bolul de silicon;
  • Un al doilea bol: atunci cand coacem, de obicei, avem nevoie de mai mult decat un singur bol, bolul Flex a fost proiectat special pentru a fi compatibil cu tote aparatele tale de bucatarie;
  • Usor de depozitat.
   
Miscare planetara pentru rezultate optime de mixare!

Aceasta presupune o miscare uniforma a accesoriului de mixare si a partii superioare a aparatului ceea ce garanteaza o mixare perfecta si rezultate omogene.
   
Set metalic de patiserie de inalta calitate

Setul contine telul cu tehnologia patentata Flex pentru preparate usaore, mixer pentru aluatul de produse de patiserie si un carlig pentru aluaturi grele. Setul de accesorii ce vine la pachet cu robotul de bucatarie MasterChef Gourmet+ este perfect pentru o utilizare zilnica!
   
Bol de mixare de 4.6 L si maner vertical

Mixeaza pana la 10 albusuri de ou, prepara pana la 40 de briose si 3 aluaturi mari de pizza datorita bolului de mixare de 4.6 L. Manerul vertical permite o usoara manipulare a acestuia.
   
Optiuni nelimitate!

MasterChef Gourmet+ este compatibil cu 7 accesorii optionale (blender din plastic sau inox, mini-tocator, masina de tocat carne, feliator, set de accesorii pentru paste, storcator pentru fructe si legume) pentru ca tu sa poti prepara toate retetele tale preferate pentru cei dragi.
   
Rapid si puternic

MasterChef Gourmet+ ofera un motor cu o putere de 1100 W, 8 trepte de viteza si functia Pulse pentru mixare omogena.
   
Lipsa de inspiratie? Beneficiaza de cele 33 de idei de retete!

Cartea de retete este disponibila pentru descarcare pe site-ul Tefal si contine 33 de retete, de la gustari zilnice pana la deserturi delicioase, inclusiv 8 retete dedicate accesoriului esclusiv Delica'tool.
   
Blender din inox cu o capacitate de 1.5 L

Acesta este ideal pentru cocktail-uri, zdrobirea ghetii, supe si multe altele. Recipientul este rezistent la schimbarile bruste de temperatura pentru a mixare ingrediente calde si reci in acelasi timp. De asemenea, lamele sunt detasabile pentru o curatare usoara.
   
Feliator inclus

Bucura-te de fructe si legume proaspat feliate si maruntite! Feliatorul prezinta 4 conuri detasabile, confectionate din inox ce permite servirea direct in bol. De asemenea, acesta vine la pachet cu un con Reibekuchen.
   
Masina de tocat carne inclusa

Prepara-ti propriile chiftelute, tartares si burgeri chiar la tine acasa! Masina de tocat carne inclue 2 grile din inox pentru diferite tipuri de tocat (medie si grosiera). Lamele masinii se ascut singure pentru rezultate optime de fiecare data.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Kitchen machine
Functii principale Tocare Blender Feliere Framantare Mixare Mixare oua Zdrobire gheata Radere
Utilizare Rezidential
Material carcasa Inox
Material bol Inox
Caracteristici cheie Sistem antialunecare Sistem de siguranta Pulse
Accesorii incluse Accesoriu framantare Accesoriu de tocat carne Recipient blender Accesoriu amestecare Accessoriu tel
Continut pachet 1 x Tel 1 x Accesoriu pentru aluat 1 x Robot de bucatarie 1 x Accesoriu amestecare 1 x Accesoriu blender 1 x Accesoriu masina de tocat 1 x Accesoriu feliator
Culoare Inox

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1100 W
Tensiune alimentare 230 V
Trepte de viteza 8
Capacitate bol 4.6 l
Capacitate blender 1.5 l
Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      1100
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.