Robot de bucatarie Kenwood kMix KMX754APP, 0W20011489, 1000 W, vas sticla 5 L, 6 trepte viteza, 3 accesorii patiserie, alb-roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.537,97 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 1.543,92 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 56.59 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

0W20011489

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de bucatarie Kenwood kMix KMX754APP, 0W20011489, 1000 W, vas sticla 5 L, 6 trepte viteza, 3 accesorii patiserie, alb-roz de la Kenwood

 

Ajutorul ideal in bucatarie, acum in culori pastelate!

Pentru preparare fara efort si retete de neuitat.

 

Daca esti pasionat de gatit, robotul de bucatarie Kenwood kMix reprezinta ajutorul ideal in pregatirea mult mai rapida a preparatelor si in explorarea unei largi varietati de tehnici de gatit.  

Compact, cu finisaje premium si cu design ergonomic, robotul de bucatarie kMix Pastel Pink adauga un plus de culoare bucatariei tale. Te vei bucura nu numai de preparate delicioase dar si de un design unic, indraznet si vesel.  

Noua culoare Pastel Pink dispune de acelasi motor puternic de 1000W, ceea ce il face potrivit oricarui preparat, de la creme usoare pana la aluaturi consistente. Amesteca, framanta si bate perfect orice tip de ingredient, obtinand de fiecare data aceleasi rezultate uimitoare.  

Cu ajutorul robotului de bucatarie kMix poti experimenta o varietate de retete: torturi, biscuiti, briose, creme sau chiar paine. Ai la dispozitie 3 accesorii de patiserie: carlig pentru framantat, tel pentru amestecat si accesoriul de maruntire sub forma de K.  

Vasul incapator din sticla are o capacitate de 5 litri ce permite prepararea de cantitati mari - de pana la 44 de briose sau pana la 3 kg de aluat. In plus, vizualizarea ingredientelor devine un adevarat spectacol culinar.

 

Motor puternic de 1000 W  

Datorita motorului puternic de 1000 W, robotul de bucatarie kMix este potrivit pentru orice tip de preparat,  de la creme usor de obtinut pana la aluaturile grele care necesita framantare.

   

6 viteze + Turbo      

Robotul dispune de un buton intuitiv modern pentru selectarea facila a celor 6 trepte de viteza, fara ca robotul sa se opreasca din functionare in acest timp.  

   

Miscare de rotatie planetara    

Accesoriile de amestecare se rotesc pe axa lor si in acelasi timp de-a lungul marginii vasului. Astfel, alimentele sunt impinse constant in centrul vasului, pentru a fi integrate in totalitate, sistemul garantand un rezultat perfect omogen de amestecare sau de framantare.  

   

3 accesorii incluse

Pentru a asigura versatilitatea preparatelor, robotul de bucatarie are incluse 3 accesorii pentru amestecarea alimentelor: un accesoriu K pentru maruntirea ingredientelor, un carlig pentru framantarea aluatului si un tel pentru amestecarea cremelor.  

   

Vas de 5 L din sticla  

Robotul de bucatarie este dotat cu un vas solid si practic, cu o capacitate de 5 litri, ce elimina orice grija si limitare privind cantitatile mari de preparate. Capacitatea robotului permite prepararea pana la 3 kg de aluat, amestecarea a 12 albusuri in acelasi timp sau a 680 grame de faina. Vasul este dotat cu un maner pentru a fi usor de manevrat.

   

Capac de plastic antistropire

Capacul de plastic al robotului este rabatabil si este proiectat cu o zona prin care se pot adauga ingredientele in timpul utilizarii, fara a murdari bucataria sau hainele. De asemenea, capacul protejeaza interiorul bolului de praf si impuritati atunci cand nu se afla in functiune.  

 

   

Spatula silicon

Ajutorul ideal in prepararea cremelor sau mixurilor pentru prajituri, un real ajutor si pentru indepartarea oricarui amestec din vas.

   

Componente compatibile cu masina de spalat vase  

Procesele de intretinere si curatare sunt esentiale utilizarii robotului. Astfel, partile componente ale acestuia pot fi curatate in masina de spalat vase, conform instructiunilor prezente in manualul de utilizare.  

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Kitchen machine
Functii principale Framantare Mixare
Utilizare Rezidential
Material carcasa Metal
Material bol Sticla
Caracteristici cheie

Lavabil in masina de spalat vase

Turbo

Accesorii incluse

Accesoriu framantare

Accesoriu amestecare

Capac protectie bol

Accesoriu maruntire

Continut pachet

1 x Spatula Accesorii

1 x Robot bucatarie

Culoare Alb Roz

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1000 W
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Trepte de viteza 6
Capacitate bol 5 l

DIMENSIUNI

Lungime 38.5 cm
Latime 24 cm
Inaltime 35.5 cm
Greutate 10.9 Kg
Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      1000
    • Culoare
      Roz

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.