Robot de bucatarie Tefal MasterChef Gourmet QB516D38, 1100 W, capacitate 4.6L, 8 trepte viteza, functie pulse, blender capacitate 1.5L, feliator, tocator de carne, tel flex, argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Robot de bucatarie Tefal MasterChef Gourmet QB516D38, 1100 W, capacitate 4.6L, 8 trepte viteza, functie pulse, blender capacitate 1.5L, feliator, tocator de carne, tel flex, argintiu de la Tefal

Sesiuni de gatit perfecte, fara efort!

Prepara prajituri delicioase in fiecare zi! MasterChef Gourmet iti ofera posibilitatea de a prepara prajituri de casa pentru a-ti rasfata familia in fiecare zi. Succesul este garantat de fiecare data datorita setului de ustensile de patiserie compus din telul patentat Flex, mixer si carlig de framantat aluaturi grele. Obtine 1.8 KG de compozitie de prajituri, 10 albusuri de oua sau 800 g de aluat datorita motorului de 1100 W si a bolului de mixare de 4.6 L. Prepara retetele tale preferate datorita celor 7 accesorii optionale.

 

Robotul de bucatarie Tefal MasterChef Gourmet: Sesiuni de gatit perfecte!

Robotul de bucatarie te ajuta sa prepari retetele tale de prajituri preferate in fiecare zi: fursecuri, placinte, briose, aluat de paine, pizza... MasterChef Gourmet este un as la mixat, framantat, si chiar batut cu telul datorita telului patentat Flex, a mixerului si a carligului pentru aluaturi grele. Prepara prajituri delicioase si pline de savoare pentru familia si prietenii tai datorita robotului de bucatarie usor de utilizat si a accesoriilor optionale pentru versatilitate sporita. Prepararea acasa a produselor de patiserie nu a fost niciodata mai usoara!

 

Robot de bucatarie TEFAL MasterChef Gourmet QB516D38

  • Sesiuni de gatit perfecte, fara efort!
  • Robot de bucatarie MasterChef Gourmet cu bol de mixare din inox, cu o capacitate de 4.6 L si protectie impotriva stropilor;
  • Miscare planetara pentru rezultate optime de mixare;
  • Tel cu tehnologia patentata Flex pentru mixare perfecta;
  • Set de accesorii de patiserie: tel cu tehnologia ptentata Flex, accesoriu pentru preparate usoare, mixer pentru aluat de prajituri, carlig pentru aluaturi grele;
  • Rapid si puternic: 1100 W si 8 trepte de viteza + Functie Pulse;
  • 3 accesorii incluse: blender de 1.5 L, Feliator cu accesoriu Reibekuchen, tocator de carne;

 

Tel cu tehnologie exclusiva Flex pentru mixare perfecta

Telul Flex ajunge cu usurinta la fundul bolului pentru a amesteca perfect toate ingredientele, obtinand rezultate pufoase si aerate intr-un timp scurt, toate acestea datorita designului sau cu fire prelungite.

Miscare planetara pentru rezultate optime de mixare!

Miscarea planetara garanteaza rezultate perfecte de mixare prin intermediul miscarii omogene a accesoriului de patiserie si a partii superioare a robotului.

Rapid si puternic

Puterea de 1100 W, cele 8 trepte de viteza si functia Pulse garanteaza o mixare perfecta de fiecare data.

Bol si manere din inox, cu o capacitate de 4.6 L

Amesteca pana la 10 oua, prepara pana la 40 de briose si 3 aluaturi mari de pizza datorita bolului cu o capacitate de 4.6 L.

Set de accesorii din metal de inalta calitate

Tel cu tehnologia patentata Flex pentru preparate usoare, mixer pentru aluat de prajituri si carlig pentru aluaturi grele. Setul de accesorii MasterChef Gourmet este preferate in fiecare zi!

Fara inspiratie? Bucura-te de cele 25 de retete incluse!

Cartea de retete este disponibila pentru descarcare de pe site-ul Tefal. Aceasta contine 25 de retete de la gustari zilnice la deserturi delicioase.

Atasament de feliator inclus

Bucura-te de legume si fructe proaspat feliate! Feliatorul include 4 conuri din inox pentru o sevire direct in bol, inclusiv un accesoriu Reibekuchen.

Optiuni nelimitate!

MasterChef Gourmet este compatibil cu 7 accesorii optionale (blender din inox sau plastic, masina de tocat carne, feliator, accesoriu pentru paste, storcator de fructe si legume) pentru a-ti rasfata familia in fiecare zi cu retete delicioase.

Atasament de tocat carne inclusa

Preparati propriile chiftelute proaspete, tartar sau burgeri chiar la tine acasa! Masina de tocat carne include 2 grile din inox pentru tipuri diferite de preparate (tocare medie sau grosiera). Lama acesteia se ascute singura pentru rezultate optime.

Blender de 1.5 L inclus

Prepara smoothie-uri proaspete din fructe, amesteca aluat de clatite, bucura-te de supe calde sau reci si multe altele. Recipientul blenderului este gradat pentru a doza cu usurinta ingredientele. De asemenea, poti adauga ingrediente pe parcurs direct prin orificiul din capac.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Clasic
Functii principale Blender Tocare Framantare Feliere Mixare Storcator
Utilizare Rezidential
Material bol Inox
Caracteristici cheie Sistem anti-alunecare Pulse Sistem stocare cablu
Accesorii incluse Disc feliere Accesoriu de tocat carne
Continut pachet 1 x Robot de bucatarie
Culoare Argintiu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1100 W
Tensiune alimentare 220 V
Trepte de viteza 8
Capacitate bol 4.6 l
Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      1100
    • Blender:
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.