ASUS Router Wireless N 300 Mbps RT-N12_D1

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless N 300 Mbps RT-N12_D1 de la ASUS

Soluție 3-în-1 Router/AP/Range Extender pentru zone întinse

 

RT-N12 este un router wireless N 300Mbps dotat cu interfețe de rețea cu și fără fir, destinat în mod special birourilor de dimensiuni reduse sau utilizatorilor casnici. Cu ajutorul tehnologiei 2T2R MIMO și a celor două antene detașabile de 5dBI, ce oferă un nivel superior de achiziție a semnalului, RT-N12 creează o arie extinsă de acoperire wireless, vitezele de transfer superioare făcându-l soluția ideală pentru streaming de clipuri video HD, telefonie VoIP sau jocuri online. Cu ajutorul funcției unice ASUS Quick Internet Setup și a Interfeței Utilizator Grafice, RT-N10 este foarte ușor de instalat și administrat, chiar și de către începători. Utilizatorii pot controla cu ușurință accesul la Internet și alocarea lățimii de bandă, beneficiind de până la 4 SSID-uri.

   

Raza de acoperire foarte extinsa datorita emitatorului de mare putere


Design-ul unic si eficient imbunatateste drastic suprafata acoperita de semnalul wireless si calitatea acestuia, cu ajutorul amplificatorului de semnal incorporat. Tehnologia emitatorului de mare putere de la Asus creste puterea semnalului si aproape ca dubleaza aria de acoperire.

   

SSID-uri multiple pentru control de acces wireless flexibil


Ofera pana la patru optiuni pentru retele, cu administrarea dinamica a latimii de banda. Spre exemplu, managerii beneficiaza de o latime mare de banda si drepturi de acces depline, personalul executiv are acces la setari medii si optiuni de control al nivelului de securitate, iar vizitatorii beneficiaza doar de acces la Internet. Acest nivel ridicat de flexibilitate il face alegerea perfecta pentru crearea de retele wireless in mediul SOHO.

   

Proces de setare foarte usor, in 3 pasi, cu ajutorul tabletei, smartphone-ului sau PC-ului


RT-N12 ofera un proces de setare foarte rapid. Trebuie doar sa alimentati si sa conectati router-ul la retea, si sa deschideti un browser pe un dispozitiv compatibil Wi-Fi, ca de exemplu un laptop sau o tableta. Veti putea accesa apoi pagina de setari, unde vi se va cere sa introduceti ID-ul/parola de acces oferite de furnizorul vostru de servicii Internet, si gata! Setarea retelei wireless nu a fost niciodata mai simpla.

EZ Switch


Functia EZ Switch implementata la nivel software va ofera o solutie rapida si usoara pentru a alterna intre modurile de utilizare router, repetator (repeater) si AP (access-point – punct de acces). Puteti selecta foarte rapid modul dorit, prin intermediul interfetei de utilizare foarte prietenoase. Nu veti mai experimenta intarzieri sau alte probleme – indiferent de situatie, alegeti functia dorita si conectati-va.

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      10/100 Mbps
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
    • Standarde
    • Viteza transfer wireless
      300 Mbps
    • VPN
      VPN Pass Through
    • DNS
      DDNS support
    • Securitate
      64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK
      WPA-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise, WPS support
    • Dimensiuni
      179 x 128 x 28 mm
  • Hardware
    • Tip antena
    • Antena
      2x detachable 5 dBi antenna

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.