Linksys Velop Intelligent Mesh WiFi System, Tri-Band, 3-Pack Black (AC6600)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Velop Intelligent Mesh WiFi System, Tri-Band, 3-Pack Black (AC6600) de la Linksys

Linksys Velop Intelligent Mesh WiFi System, Tri-Band, 3-Pack Black (AC6600), WHW0303B; 716 MHz Quad Core; 4 GB Flash and 512 MB RAM; Wi-Fi Technology: Tri-Band AC2200 (867 + 867 + 400 Mbps)‡ with MU-MIMO and 256 QAM; Network Standards: 802.11b, 802.11a, 802.11g, 802.11n, 802.11ac; Wi-Fi Bands: Simultaneous Tri-Band (2.4Ghz + 5GHz + 5GHz); 2x WAN/LAN auto-sensing Gigabit Ethernet ports; 6x internal antennas and high powered amplifiers;

Experimentati WiFi fără fir, cu o rezistentă completă la retea, cu bandă Velop Tri-Band

Usor de configurat si proiectat să se potrivească oriunde, Velop aduce în retea Wi-Fi cu plasă de rezistentă la domiciliu în câteva minute. Oferind performante ultra-rapide, sistemul WiFi Velop oferă performantele necesare pentru a suporta mai multe dispozitive WiFi. Utilizează tehnologia Intelligent Mesh ™ pentru a oferi calea cea mai rapidă spre internet în orice tip si mărime de acasă. Alegeti dintr-o gamă largă de produse Velop pentru a găsi cea mai bună potrivire pentru nevoile WiFi.

imagine produs

 



Mesh WiFi care învată de la tine

Din momentul în care ati configurat sistemul dvs. cu plasă de plasă WiFi, tehnologia Intelligent Mesh ™ se ocupă de adaptarea sistemului dvs. Velop la locuinta dvs.

imagine produs

 

Self-Healing


Dacă cineva deconectează accidental un nod, celelalte noduri vor fi disponibile.

imagine produs





Auto-Selectarea

Chiar si cu o retea Wi-Fi ocupată, Velop stie cum să selecteze cel mai clar canal pentru dispozitivele tale.

imagine produs

Proiectati propriul sistem WiFi

Proiectarea modulară a lui Velop functionează bine în cadrul fiecărui tip de locuintă, situatie si amprentă. Echipat cu optiuni Tri-Band sau Dual-Band Nodurile Velop lucrează împreună pentru a vă oferi WiFi exceptional de rapid.

Townhouse? Ranch stil? Cărămidă sau otel? Pur si simplu adăugati noduri suplimentare pentru a lucra în jurul zidurilor, ariilor problematice sau a mai multor povesti.

imagine produs




Protejati-vă viata conectată cu ajutorul Linksys Shield

Cu Linksys Shield, aveti un control mai mare asupra retelei dvs. si vă puteti proteja familia împotriva riscurilor de securitate online. Veti avea acces la controlul parental, astfel încât să puteti gestiona cu usurintă viata conectată a familiei dvs. si să filtrati selectiv continutul, să gestionati timpul pe anumite dispozitive si chiar să întrerupeti internetul în timpul familiei. *

imagine produs

Control vocal

Velop vă oferă acces la o varietate de comenzi vocale convenabile. De exemplu, aveti posibilitatea să activati sau să dezactivati versiunea WiFi a clientilor prin emiterea de comenzi vocale intuitive către asistentul virtual.

imagine produs

Vezi mai mult

  • General
  • Internet Mobil
    • Suport SIM
      Nu
  • Hardware
    • Tip antena
    • Antena
      6
    • Port USB
      Nu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.