TP-LINK Rouer Wireless Archer AX90, Gigabit, Tri-Band, Wi-Fi 6, 6600 Mbps, 8 Antene Exterene (Negru)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Rouer Wireless Archer AX90, Gigabit, Tri-Band, Wi-Fi 6, 6600 Mbps, 8 Antene Exterene (Negru) de la TP-LINK

TPL WI-FI 6 ROUTER GIGABIT ARCHER AX90

Router Wi-Fi 6 Tri-Band Gigabit AX6600 | Tehnologie Wi-Fi 6

Wi-Fi AX6600 Tri-Band mai rapid - 4804 Mbps (5 GHz) + 1201 Mbps (5 GHz) + 574 Mbps (2.4 GHz).

Ultra Conexiune - 1 port 2.5 Gbps WAN/LAN + 1 port 1 Gbps WAN/LAN + 3 porturi Gigabit LAN si doua porturi USB, care asigura flexibilitate maxima si randament sporit.

Acoperire maximizata - Cele opt antene High-Gain sunt echipate cu tehnologia Beamforming pentru o acoperire extinsa.

Mai multe dispozitive, cu mai putin lag - Tehnologiile OFDMA si MU-MIMO furnizeaza date simultan, pe mai multe dispozitive.

TP-Link HomeShield - Securitatea sporita te apara impotriva amenintarilor cibernetice

CPU puternic - Procesorul quad-core de 1.5 GHz asigura viteze de transmisie rapide si o functionare fara intreruperi a numeroaselor dispozitive si aplicatii.

Refined Security—WPA3 intareste criptarea Wi-Fi pentru o securitate imbunatatita.

Upgrade de retea cu Wi-Fi 6 - Ideal pentru ultimele tale modele de telefoane si laptopuri

Noua generatie de telefoane - cum ar fi iPhone 11, Galaxy Note 10 si Galaxy S10 - si laptopuri, cat si cele ce urmeaza sa apara pe piata, folosesc Wi-Fi 6. Si routerul tau ar trebui. Wi-Fi 6 garanteaza conexiunea ta de retea pentru urmatorii ani. Acum este cel mai bun moment sa-ti faci upgrade de retea cu Tehnologia Wi-Fi 6. 

 

Puternic si Rafinat

Imbinand Wi-Fi Tri-Band cu Wi-Fi 6 de inalta tehnologie,  Archer AX90 ofera opt fluxuri de date simultane pentru o acoperire mai mare si pentru functionarea dispozitivelor la viteza maxima. Cele opt antene nu doar imbunatatesc si raspandesc semnalul Wi-Fi in fiecare colt al casei tale, dar au si un aspect elegant.

 

Conectare Rapida — Cu sau Fara cablu

Pe langa vitezele wireless uimitoare de peste 6.6 Gbps, AX90 ofera si conexiuni premium prin cablu. Un port de 2.5 Gbps si un port de 1 Gbps utilizeaza pe deplin vitezele gigabit ale ISP-ului tau local. Depaseste blocajul 1G si condu-ti dispozitivele catre cel mai inalt punct al performantei. Asistenta WAN / LAN iti ofera o flexibilitate remarcabila pentru a adapta ambele porturi, in functie de nevoile retelei.

 

Securitatea Ta este Prioritatea Noastra - Lasa expertii sa-ti securizeze locuinta

Personalizeaza-ti reteaua de acasa, folosind kit-ul de caracteristici incorporate TP-Link HomeShield. Indiferent daca incerci sa identifici lipsurile de securitate ale retelei, sa limitezi timpul petrecut de copii in online sau sa blochezi diferite site-uri web, HomeShield iti ofera instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti administra complet reteaua.

 

Scanner pentru Reteaua de Acasa

Pe masura ce folosim mai des conexiunile Wi-Fi, securitatea retelei este permanent amenintata de pericole. HomeShield ofera posibiltatea retelei tale Wi-Fi sa detecteze potentialele amenintari si sa te alerteze cu privire la problemele de securitate.

   

Control Parental

Indiferent daca doresti sa blochezi site-urile web neadecvate, sa setezi limite zilnice pentru timpul total petrecut online, sa vezi ce site-uri folosesc copiii tai sau sa opresti internetul, poti face toate aceste lucruri cu ajutorul controlului parental, direct din aplicatie TP-Link Tether.

   

Quality of Service

Alege dispozitivele sau activitatile pe care le consideri prioritare in reteaua ta, prin intermediul Quality of Service (QoS). In doar cativa pasi, poti fi sigur ca laptopul sau streamer-ul de filme are prioritate la conectarea prin Wi-Fi sau Ethernet.

   

Rapoarte Detaliate

HomeShield monitorizeaza constant reteaua locuintei tale si supravegheaza traficul Wi-Fi, generand saptamanal si lunar rapoarte. Acest lucru te ajuta sa obtii informatii utile si sa ai un control mai bun asupra retelei casei tale.

 

WPA3—Securitate sporita pentru Reteaua ta

Luand in considerare adoptarea WPA2 peste tot in lume, noul standard de criptare, WPA3, aduce noi functionalitati care sunt capabile sa imbunatateasca cyber-securitatea.

 

TP-Link OneMesh™ :
Creeaza, cu Archer AX90, o singura retea in toata casa  

OneMesh ™ este o modalitate simpla de a forma o retea Mesh cu un singur nume Wi-Fi pentru acoperirea fara probleme a intregii case. Conecteaza doar un Range Extender OneMesh ™ la un Router OneMesh ™. Nu mai trebuie sa cauti un punct de conexiune stabila.

Zonele fara semnal Wi-Fi

Elimina zonele cu semnal slab cu ajutorul acoperirii Wi-Fi pentru inteaga casa.

Smart Roaming

Streaming neinterupt cand te misti prin casa.

Un singur nume Wi-Fi

Fara alte schimbari de retea Wi-Fi.

Management Unificat

Ajusteaza Wi-Fi-ul intregii case prin schimbarea nodului central, utilizand aplicatia TP-Link Tether / Browser Web.

Vezi mai mult

  • Porturi
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
      5 GHz
    • Viteza transfer wireless
      10/100/1000/2500
    • Alimentare
      La retea
    • Securitate
      WPA
      WPA2
      WPA3
      WPA/WPA2-Enterprise (802.1x)
    • Dimensiuni
      311 × 207 × 174 mm
    • Altele
      Rata de transfer WI-FI (Mbps): 547 + 1201 + 4804
      Tehnologie: OFDMA
      Beamforming
      Airtime fairness
      High-Power FEM
      4T4R
      4 × 4 MU-MIMO
      Wi-Fi 6
      1.5 GHz Quad-Core CPU
  • Hardware
    • Tip antena
    • Antena
      8

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.