Router wireless TP-Link TL-WR941ND

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router wireless TP-Link TL-WR941ND de la TP-LINK

Viteza si acoperire Wireless N
Echipat cu 3 antene si tehnologia MIMO 3x3, TL-WR941ND poate stabili cu usurinta o retea wireless si poate atinge o viteza de transmisie si o arie de acoperire de pana la 18 ori, si respectiv 6 ori mai mare decat produsele 11g conventionale. Acesta ofera capabilitati excelente de atenuare a pierderilor de date pe distante lungi si la traversarea unor obstacole in birouri mici sau apartamente, chiar si in cladiri cu structura din beton armat. Mai mult, semnalul wireless poate fi detectat cu usurinta pe distante extinse, acolo unde produsele 11g conventionale nu permit acest lucru!
 
 
Routerul asigura calitatea aplicatiilor consumatoare de banda precum streaming video HD, apeluri VoIP sau jocuri online, fara intarzieri. Datorita tehnologiei N, routerul este capabil sa minimizeze pierderile de date pe distante lungi si prin obstacole, transformand orice locuinta si spatiile adiacente intr-un imens hot-spot.  
   

Semnal Wireless mai stabil
Tehnologia SST (Signal Sustain Technology) amplifica semnificativ stabilitatea si puterea semnalului, prin transmiterea simultana pe trei cai de propagare distincte, si integrarea informatiei receptionate prin cele trei receptoare simultan in procesarea semnalului. Reduce semnificativ frecventa deconectarilor, amplifica stabilitatea conexiunii si rata medie de transfer, asigurand, in medie, o crestere de 50% pentru throughput la distanta fata de sistemele 2x2 MIMO..

Clear Channel Assessment (CCA) aplica mecanismul WLAN “asculta mediul inaintea transmiterii” (listen before talk) latimii de banda necesare pentru asocierea canalelor. CCA evita in mod automat conflictele de canal prin selectarea canalelor disponibile, si asimileaza avantajele caracteristicii de channel binding, amplificand performantele conexiunii wireless.

 
   
IP QoS - alocarea eficienta a latimii de banda
intr-o retea wireless, navigarea haotica pe Internet si activitatile de download intens ale utilizatorilor interni conduc de cele mai multe ori la o suprasolicitare a acesteia si la o latime de banda insuficienta. TL-WR941ND suporta functia IP QoS, care asigura o utilizare optima a latimii de banda, prevenind congestionarile si abuzurile. in acest fel, utilizatorii unei retele mici beneficiaza de latime de banda proprie alocata, fiind diminuat impactul negativ al aplicatiilor mai putin importante asupra performantelor retelei.
 
 
Buton QSS - setari rapide de securitate
Compatibil cu WPS™ (WI-FI Protected Setup), TL-WR941ND dispune de functia Quick Security Setup, care permite utilizatorilor sa configureze aproape instantaneu functiile de securitate prin simpla apasare a butonului QSS. Astfel va fi stabilita automat o conexiune securizata WPA2, metoda care ofera o protectie superioara criptarii WEP. Nu numai ca aceasta metoda este mai rapida decat realizarea setarilor uzuale de securitate, dar nici nu va fi nevoie sa tineti minte vreo parola!
 
 
Instalare facila
Dispozitivul este insotit de un CD pentru instalare rapida, care va ofera asistenta in procesul de instalare pas cu pas, asigurand suport pentru configurarea retelei wireless si a setarilor de securitate, in mod convenabil pentru utilizatori, chiar si pentru cei incepatori.
 
Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      10/100 Mbps
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
    • Standarde
    • Viteza transfer wireless
      300 Mbps
    • Protocoale suportate
      Dynamic IP
      Static IP
      PPPoE
      PPTP(Dual Access)
      L2TP(Dual Access)
      BigPond
    • VPN
      VPN Pass Through
    • DNS
      UPNP, DDNS support
    • Securitate
      64/128/152-bit WEP, complies with 128 bit WPA standard(TKIP/AES)
      supports MIC, IV Expansion, Shared Key Authentication, IEEE 802.1X
    • Firewall
      IP, MAC, URL filtering which flexibly controls online access and time
    • Dimensiuni
      200 x 140 x 28 mm
  • Hardware
    • Tip antena
    • Antena
      3x 3dBi

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.