TP-LINK Router Load Balance Multi-WAN

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router Load Balance Multi-WAN de la TP-LINK

Ce Face Acest Produs

TL-ER5120 este un router broadband gigabit care ofera capabilitati excelente de procesare a datelor si multiple functii puternice precum balansarea traficului, control acces, blocare IM/P2P, protectie DoS, controlul latimii de banda, limitarea sesiunii, Server PPPoE si alte functii care acopera in totalitate necesitatile companiilor mici si mijlocii, hotelurilor si comunitatilor cu un numar mare de utilizatori care solicita o retea eficienta, usor de administrat si cu un grad ridicat de securitate.

Functii de Securitate Multiple

Pentru evitarea amenintarilor din exterior, TL-ER5120 integreaza un mecanism automat de protectie care detecteaza si blocheaza atacurile de tip Denial of Service (DoS) precum TCP/UDP/ICMP Flooding, TCP Scanning, Ping of Death, si alte tipuri de atac similare. In plus, acest router dispune de un port hardware DMZ, care permite utilizatorilor sa configureze servere publice fara a expune reteaua interna, pentru a evita atacurile si accesarile neautorizate din exteriorul retelei. Pentru o mai buna gestionare a retelei interne, TL-ER5120 permite administratorilor sa configureze cu usurinta reguli cu scopul de a bloca anumite siteuri web si aplicatii IM/P2P, si de a restrictiona accesul angajatilor la servicii specifice precum FTP, HTTP si SMTP.

Administrare Eficienta a Accesului

Prin configurarea unui server PPPoE pentru alocarea conturilor PPPoE catre utilizatoriii unei retele private, routerul permite, doar acelor clienti care detin conturi autorizate si trec de faza de autentificare, sa acceseze Internetul. Cu ajutorul functiei de control al latimii de banda pe baza de IP, acesta este capabil sa limiteze gradul de utilizare al latimii de banda pentru anumite conturi PPPoE. In plus, functia E-Bulletin permite trimiterea unei informari periodice sub forma de pagina web, catre anumite grupuri de utilizatori, informare care ii notifica pe acestia asupra datei de expirare a contului PPPoE. Cu functiile enumerate mai sus, routerul va prioritiza navigarea diferitilor utilizatori pentru o administrare eficienta.

Optimizarea Utilizarii Latimii de Banda

TL-ER5120 dispune de trei porturi care pot fi configurate si setate fie ca porturi LAN, fie ca porturi WAN, oferind pana la patru porturi WAN pentru a satisface diverse cerinte de acces la Internet printr-un singur dispozitiv. Capacitatea interna de selectare automata a liniilor permite distribuirea fluxurilor de date in functie de proportiile fiecarui port WAN pentru imbunatatirea utilizarii latimii de banda a conexiunilor broadband multiple. Cu ajutorul functiilor de control al latimii de banda pe baza de IP sau de limitare a sesiunii, administratorii de retea pot gestiona in mod flexibil latimea de banda in cadrul retelei, pentru a optimiza gradul de utilizare al acesteia.

Investitii in Siguranta

Tehnologia profesionala de protectie impotriva trasnetelor previne penetrarea supratensiunilor in incinta echipamentelor electrice si permite descarcarea la sol a sarcinilor electrice. Cu impamantarea corecta routerul este proiectat sa faca fata unor descarcari electrice de pana la 4000V. Aceasta caracteristica garanteaza faptul ca investitiile in infrastructura retelei sunt cat se poate de protejate chiar si in conditii atmosferice violente.

Categorie
Tip Business
Porturi
Porturi LAN 4x LAN
Porturi WAN 1x WAN
Viteza de transfer 10/100/1000 Mbps
Console Port Da
General
Standarde IEEE 802.3, IEEE802.3u, IEEE802.3ab
Management Mentenanta:
- Web/CLI/Telnet Management Interface
- Remote Management
- Export & Import Configuration
- NTP Synchronize
- Syslog Support

Servicii:
- PPPoE Server
- E-Bulletin
- Dynamic DNS (Dyndns, No-IP, Peanuthull, Comexe)
Montare in rack 1U
Caracteristici Porturi 3x Porturi WAN/LAN
Protocoale suportate TCP/IP, DHCP, ICMP, NAT, PPPoE, SNTP, HTTP, DNS, IPsec, PPTP, L2TP
Securitate ARP Inspection:
- Sending GARP Packets
- ARP Scanning by WAN/LAN
- IP-MAC Binding

Application Control:IM, P2P, Web IM, Web SNS, Web Media, Protocol, Proxy Blocking

Attack Defense:
- TCP/UDP/ICMP Flood Defense
- Block TCP Scan (Stealth FIN/Xmas/Null)
- Block Ping from WAN

DMZ Port: 1 Hardware DMZ Port

Filtrare:
- MAC Filtering
- URL/Keywords Filtering
- Web Content Filtering (Java, ActiveX, Cookies)
IP Dinamic, Static
Functii LED PWR, SYS, Link/Act, Viteza, DMZ
Dimensiuni 440 x 220 x 44 mm
Altele 1 port LAN/DMZ Gigabit
Hardware
Memorie RAM 128 MB DDRII
Memorie interna 8 MB
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.