TP-LINK Router VPN SafeStream, 2 porturi WAN Gigabit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router VPN SafeStream, 2 porturi WAN Gigabit de la TP-LINK

Ce Face Acest Produs

Routerul VPN Dual-WAN gigabit TP-LINK SafeStream TL-ER6120 ofera capabilitati excelente de procesare a datelor si multiple functii puternice precum VPN IPsec/PPTP/L2TP, Balansare a traficului, Control acces, Blocare IM/P2P, Protectie DoS, Controlul latimii de banda, Limitarea sesiunilor, Server PPPoE si nu numai, functii care acopera in totalitate necesitatile companiilor mici si mijlocii, hotelurilor si comunitatilor cu un numar mare de utilizatori care solicita o retea eficienta, usor de administrat, cu un grad ridicat de securitate.

Performanta VPN Ridicata

TL-ER6120 suporta multiple protocoale VPN, inclusiv IPsec, PPTP si L2TP in modul server/client, si functia de pass-through. Acesta integreaza un motor VPN hardware-based care permite routerului sa suporte si sa administreze pana la 100 conexiuni VPN IPsec LAN-to-LAN/Client-to-LAN. Functiile VPN avansate includ: criptare DES/3DES/AES128/AES192/AES256, autentficare MD5/SHA1, Manual/IKE key management si moduri de negociere Main/Aggressive.

Functii de Securitate Multiple

Pentru protectia impotriva amenintarilor din exterior, TL-ER6120 integreaza un mecanism automat de protectie care detecteaza si blocheaza atacurile de tip Denial of service (DoS) precum TCP/UDP/ICMP Flooding, TCP Scanning, Ping of Death, si alte tipuri de atac similare. In plus, acest router dispune de un port hardware DMZ, care permite utilizatorilor sa configureze servere publice fara a expune reteaua interna, pentru a evita atacurile si intruziunile exterioare. Pentru o mai buna gestionare a retelei interne, TL-ER6120 permite administratorilor sa configureze cu usurinta reguli cu scopul de a bloca anumite siteuri web si aplicatii IM/P2P, si de a restrictiona accesul angajatilor la servicii specifice precum FTP, HTTP si SMTP.

Optimizarea Utilizarii Latimii de Banda

TL-ER6120 dispune de doua porturi WAN, care permit routerului sa satisfaca diverse cerinte de acces la Internet utilizand un singur echipament. Capacitatea inteligenta de selectare automata a conexiunilor la Internet (Intelligent Load Balancing), permite distribuirea fluxurilor de date in functie de capacitatile fiecarei conexiuni WAN, pentru imbunatatirea utilizarii latimiilor de banda oferite de conexiuni la Internet multiple. Cu ajutorul functiilor de control al latimii de banda pe baza de IP sau de limitare a sesiunii, administratorii de retea pot gestiona in mod flexibil latimea de banda in cadrul retelei, pentru a optimiza gradul de utilizare al acesteia.

Investitie Sigura la Nivel Enterprise

Tehnologia profesionala de protectie impotriva trasnetelor previne penetrarea supratensiunilor in incinta echipamentelor electrice si permite descarcarea la sol a sarcinilor electrice. Cu impamantarea corecta, routerul este proiectat sa reziste unor descarcari electrice de pana la 4000V. Aceasta caracteristica garanteaza faptul ca investitiile in infrastructura de comunicatie sunt cat se poate de in siguranta, chiar si in conditii atmosferice violente.

Categorie
Tip Business
Porturi
Porturi LAN 3x LAN
Porturi WAN 2x WAN
Viteza de transfer 10/100/1000 Mbps
Console Port Da
General
Standarde IEEE 802.3, IEEE802.3u, IEEE802.3ab
Alimentare AC100-240V~ 50/60Hz
Management - Managemenent prin interfata Web/CLI/Telnet
- Administrare la distanta
- Export si import configurari
- NTP Synchronize
- Suport Syslog
Montare in rack Standard 19-inch, 1U
Caracteristici Porturi 5x RJ-45
1x RJ-45 pe RS232
Protocoale suportate TCP/IP, DHCP, ICMP, NAT, PPPoE, SNTP, HTTP, DNS, IPsec, PPTP, L2TP
Securitate - Filtrare MAC
- Filtrare URL/cuvinte cheie
- Filtrare continut Web (Java, ActiveX, Cookies)
Functii LED PWR, SYS, Link/Act, Viteza, DMZ
Dimensiuni 440 x 220 x 44 mm
Altele 1 port LAN/DMZ Gigabit
Hardware
Memorie RAM 128 MB DDRII
Memorie interna 8 MB
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.