Sandwich-maker Amica SMK4021, 750 W, 3 tipuri de placi, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sandwich-maker Amica SMK4021, 750 W, 3 tipuri de placi, Negru de la Amica

Placi interschimbabile: sandvisuri, gratar, vafe
In aparatul de sandvisuri prepari... sandvisuri, asta e clar. Dar omul nu traieste numai din sandvisuri! Cand ai chef de vafe sau preparate la gratar – le poti face in sandvis maker. Un set de trei placi interschimbabile va permite sa pregatiti cu usurinta feluri de mancare cu adevarat diferite intr-un singur dispozitiv. Aparatul tau de preparat sandvis devine un partener cu adevarat multifunctional in bucatarie!

Suprafata antiaderenta
Ceva s-a lipit din nou? Nu in echipamentul Amica! Placile de incalzire au un invelis antiaderent pentru a preveni lipirea de suprafata a oricarui ingredient. Nici macar branza topita nu va mai fi o problema! Si mai putina lipire... inseamna si mai putina curatare.

Putere
Viteza aparatului de facut sandvisuri depinde de puterea acestuia. Cu cat puterea pe care o alegeti este mai mare, cu atat sandvisurile vor deveni mai aurii. Iar cu aparatele pentru sandvisuri Amica va fi foarte rapid... Putere maxima pentru satisfactia ta deplina! Si economii de timp!

Baza antiderapanta
In bucatarie, blatul poate fi alunecos. De aceea, standurile aparatelor Amica sunt echipate cu o baza antiderapanta! Acest design creste semnificativ stabilitatea dispozitivului si impiedica alunecarea acestuia pe suprafata. Toate stau in locul unde ar trebui sa stea si te simti in siguranta.

Comenzi luminoase
Puteti vedea clar daca dispozitivul este conectat la sursa de alimentare si este gata de functionare. Puteti vedea pentru ca luminile va informeaza despre asta! Si cand stii ca dispozitivul tau a ajuns la temperatura ideala, siguranta ta este sporita. Aceasta este o adevarata facilitate!

Protectie sporita
In cazul aparatelor electrice, in special in bucatarie, este nevoie de protectie corespunzatoare. Prin urmare, pentru a va spori siguranta, prajitoarele Amica sunt echipate cu un sistem special de protectie. Cand temperatura din interiorul aparatului devine periculos de ridicata, se va opri intregul circuit. Si de indata ce s-a racit suficient, echipamentul este din nou gata de utilizare! Siguranta mai presus de toate!

Specificatii:


Suprafata antiaderenta
Placi interschimbabile
Protectie la supraincalzire
Baza antiderapanta

Detalii tehnice:


Culoare: Negru
Material carcasa: Plastic
Putere nominala (W): 750
Capacitate: 2 sandvisuri
Inaltimea: 230 mm
Latimea: 240 mm
Adancime: 90 mm
Greutate 2,3 kg
Lungimea cablului: 90 cm
Tensiune: 230V

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.