Philips CD Radio AZ330T / 12 USB, black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Philips CD Radio AZ330T / 12 USB, black de la Philips

Transmite muzica wireless prin Bluetooth de pe smartphone

Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe raza scurta, durabila si eficienta energetic. Tehnologia permite conectarea wireless usoara la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel va puteti bucura cu usurinta de muzica si sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu aceasta boxa.
 

Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

Executati o singura conexiune si bucurati-va de toata muzica de pe dispozitive portabile si calculatoare. Conectati dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. In cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la iesirea pentru casti. Dupa conectare va puteti bucura direct de intreaga colectie de muzica, pe un set de difuzoare superioare. Philips ofera un sunet de calitate superioara.

Putere totala de iesire 4 W RMS

Acest sistem are o putere totala de iesire de 4 W RMS. RMS se refera la radacina patrata a mediei arietice, care este o unitate de masura tipica pentru puterea sonora sau, mai bine spus, puterea electrica transferata de la un amplificator audio la o boxa, care este masurata in wati. Valoarea puterii electrice furnizate in boxa si sensibilitatea acesteia determina puterea sonora care este generata. Cu cat mai mare este puterea, cu atat mai buna este puterea sonora emisa de boxa.

Redare aleatorie/Repetare CD pentru savurarea personalizata a muzicii

Functia "Redare aleatorie/Repetare" va ajuta sa iesiti din monotonia ascultarii muzicii redate intotdeauna in aceeasi ordine. Dupa incarcarea melodiilor preferate pe player, tot ce trebuie sa faceti este sa selectati unul dintre modurile - "Redare aleatorie" sau "Repetare" pentru redarea melodiilor in ordine diferita. Savurati experienta muzicala diferita si unica de fiecare data cand porniti playerul.

Redare MP3-CD, CD si CD-R/RW

MP3 inseamna "MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")". MP3 este o tehnologie revolutionara prin care fisierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fara o scadere simtitoare a calitatii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permitand transferul rapid si usor al fisierelor audio.

20 de piese programabile de pe CD

Caracteristica de redare programata a CD-urilor va permite sa ascultati melodiile preferate in ordinea dorita.

Tip:

Radio CD

Putere RMS (W):

4

Redare format:

MP3
WMA

Radio:

Da

Conectivitate:

Casti
USB
Bluetooth

Telecomanda:

Nu

Dimensiuni unitate principala(W x H x D):

300 x 134 x 240 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.