Soundbar Panasonic SC-HTB510EGK, 2.1 ch, 240W, WiFi, Bluetooth® Wireless Technology, Panasonic Music Streaming App, USB, Subwoofer wireless

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar Panasonic SC-HTB510EGK, 2.1 ch, 240W, WiFi, Bluetooth® Wireless Technology, Panasonic Music Streaming App, USB, Subwoofer wireless de la Panasonic

Transformati-va camera de zi in cinematograf

Bara de sunet cu 2.1 canale dispune de doua difuzoare independente si de un subwoofer fara fir puternic. Ambele unitati va vor umple camera de zi cu un sunet uluitor de clar, amplu si definit, mult mai dinamic si mai captivant decat ce pot emite difuzoarele obisnuite ale televizorului.



Difuzoare de inalta calitate pentru sunet clar  si dinamic

Sistemul de difuzoare a fost reglat fin pentru caracteristici imbunatatite de frecventa in gama de sunete joase si medii spre inalte. Aceasta permite difuzoarelor de inalta calitate sa redea sunet clar si dinamic. In plus, puterea de amplificare imbunatatita are drept rezultat un bas mai puternic si o ambianta acustica mai buna. Aceasta permite interpretari vocale mai clare, astfel incat sa va puteti concentra asupra filmului si sa va bucurati de o experienta mai realista.



Nivel ridicat de bas si flexibilitate prin conectivitate fara fir

Modelul HTB510 utilizeaza un subwoofer fara fir care nu necesita cabluri de conectare



Un produs elegant care se potriveste cu televizorul dvs.

Designul compact al modelului HTB510, cu profil redus si forma eleganta se potriveste perfect cu televizorul dvs. Finisajele metalice de culoare inchisa si difuzoarele cu material textil de culoare neagra se combina intr-un design rafinat si impecabil, care se integreaza in sistemul dvs. de divertisment la domiciliu.



Conectati mai multe dispozitive cu playerul Chromecast 

Modelul HTB510 cu player Chromecast incorporat va permite sa redati in flux cu usurinta serviciile de redare in flux a muzicii, posturile de radio sau podcasturile preferate de pe un telefon inteligent. Deoarece redarea in flux prin playerul Chromecast accepta surse de sunet de inalta rezolutie, beneficiati de o calitate extraordinara a sunetului. Cu ajutorul functiei de sincronizare in mai multe incaperi, puteti grupa mai multe dispozitive compatibile sa redea aceeasi melodie prin mai multe difuzoare.



Control tip maini libere prin legarea la aplicatia dvs. Google Assistant (Asistent Google)
 
Puteti lega modelul HTB510 la sursa audio, care include aplicatia Google Assistant (Asistent Google) sau la Google Home, pentru a controla difuzoarele cu ajutorul vocii. Utilizati comenzi vocale usoare pentru a rula servicii de redare in flux, cum ar fi Google Play Music si Spotify, precum si podcasturi de pe modelul HTB510.



Redati muzica preferata in flux, in mod fara fir

Modelul HTB510 poate reda fisiere audio de pe telefonul inteligent, de pe tableta sau de pe alte dispozitive prin
conexiunea Bluetooth®. Puteti sa va bucurati cu usurinta de muzica dvs. preferata instaland aplicatia Panasonic
Music Streaming, care va permite sa creati liste de redare sau sa glisati si sa fixati pentru a modifica ordinea
melodiilor redate.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.