Sony Soundbar HTCT381S, 300 W, Subwoofer Wireless

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar HTCT381S, 300 W, Subwoofer Wireless de la Sony

Design subtire, sunet care umple camera


Conceputa sa se potriveasca perfect sub ecranele de dimensiuni mijlocii pe un raft sau pe perete, cu aceasta bara de sunet moderna inalta de 5,1 cm (2 "), va veti bucura de vizualizarea pe tot ecranul fara distragerea atentiei. Doua difuzoare stereo si un subwoofer wireless se combina pentru a oferi toata gama de frecvente, cu sunet care umple camera la fiecare film.

 

Sunet captivant pentru toate filmele dvs.


Auziti mai multe detalii din tot ceea ce vizionati. Cele doua difuzoare stereo se unesc cu subwooferul wireless pentru a reda un sunet captivant pe toata gama de frecvente, in timp ce filtrul pentru difuzoare stabilizeaza frecventele inalte pentru a distribui in mod uniform sunetul in incapere.

 
 

Creata pentru a fi compatibila cu televizorul dvs.


Cu o inaltime de numai 5,1 cm (2"), aceasta bara de sunet subtire incape subtil sub televizorul dvs. pentru a vizualiza actiunea pe tot ecranul. Asociati modelul HT-CT381 cu orice televizor de 127 cm (50"), 114,3 cm (45") sau 101,6 cm (40") pentru a va completa configuratia Home Cinema cu un sunet ce umple camera.

 
 

Control facil de redare cu noua aplicatie SongPal


Aplicatia SongPal va permite sa va gestionati cu usurinta si in mod intuitiv experienta de auditie. Este suficient sa o instalati pe telefonul dvs. mobil pentru a prelua controlul redarii muzicale, setarilor dispozitivului si nu numai - toate acestea printr-o singura aplicatie.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Putere totala(W) 300


SPECIFICATII AUDIO

Decodare sunet Dolby Digital, Dolby Digital Plus , Dolby Dual Mono, Dolby TrueHD, DTS-HD, LPCM, DTS, DTS 96/24


CONECTIVITATE

Porturi Audio in
Audio optic in
HDMI
Subwoofer wireless Da
Alte conexiuni Bluetooth
NFC


CARACTERISTICI SPECIALE

Functii S-Force PRO Front Surround
ClearAudio+
Deep Color
x.v.Color
HDMI Pass Thru 3D


ALTELE

Culoare Argintiu
Putere consumata (W) 57

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.