Televizor LED SHARP 32FG2EA, 81 cm, Smart Android, HD, Clasa E

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.002,46 lei
Pret 36 Rate Optimo: 36.75 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

32FG2EA

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED SHARP 32FG2EA, 81 cm, Smart Android, HD, Clasa E de la Sharp

32FG2EA este un HD Ready LED Android TV™ cu functionalitate multimedia exceptionala.
   

Android Smart HD Ready 32FG2EA ofera o gama larga de posibilitati de conectare.

 

Android TV™ ofera clientilor o abordare moderna si intuitiva a televizorului, care ofera mai multa valoare decat vizionarea continutului. Este un centru de divertisment all-in one.

 

Android TV™ cu Asistentul Google ofera o experienta de vizionare mai inteligenta. Accesati rapid divertismentul, controlati dispozitivele inteligente, obtineti raspunsuri pe ecran si multe altele folosind vocea.

   

Android TV

 

Iata cum functioneaza televiziunea astazi: cu platforma inteligenta Android TV aveti acces direct la o gama larga de servicii de streaming cu peste 400.000 de filme si emisiuni. Sau transferati videoclipuri, muzica sau imagini fara fir de pe dispozitivele dvs. inteligente pe televizor folosind Chromecastul incorporat. Controlul vocal integrat va faciliteaza, indiferent daca utilizati Asistentul Google pentru a cauta emisiunea preferata sau pentru a reduce luminile din camera.

   

Interfata utilizator Android TV

 

A gasi este mai bine decat a cauta. Asadar, personalizati ecranul de pornire Android TV pentru a va afisa exact aplicatiile, filmele si emisiunile pe care doriti sa le vizionati. Acum puteti continua sa vizionati filme dupa intreruperi, sa incepeti episoade noi sau sa treceti la o alta emisiune fara a fi nevoie sa mergeti inainte si inapoi. Totul este foarte usor cu aplicatia ta de acces.

   

Asistent Google

 

Nu devine mai convenabil decat atat: apasati butonul Asistent Google de pe telecomanda si controlati televizorul cu vocea. De exemplu, cereti Google thrillere sau descoperiti jocuri multiplayer deschise. Chiar si dispozitivele de acasa inteligente conectate, cum ar fi luminile, pot fi controlate prin voce. De asemenea, puteti utiliza televizorul pentru a gestiona sarcini, a va uita la calendar, a accesa informatii etc.

   

Mod de joc

 

Cand va conectati consola la un televizor conventional, exista intarzieri inutile care va incetinesc atunci cand jucati. Este diferit cu modul joc: acest mod de joc va ofera cei mai buni timpi de raspuns posibil, cu rezolutie clara 4K sau Full HD si contrast natural. Jocurile tale preferate te vor fascina din nou si te vei cufunda si mai adanc in jocurile tale.

   

Netflix

 

Urmariti ceea ce va intereseaza in orice moment, nelimitat si fara reclame: cu Netflix puteti transmite in flux un numar mare de filme, seriale si documentare – inclusiv blockbusteruri mari si productii interne elaborate. Pur si simplu incheiati un abonament platit si puteti alege dintre mii de oferte.

   

Active Motion 400

 

Gata cu neclaritatea sau lipsa focalizarii: cu Active Motion, veti experimenta imagini in miscare cu o claritate pe care niciun televizor LCD conventional nu ti-o poate oferi. Ce face diferenta dramatica? Procesoare puternice si un afisaj LCD superior cu un timp de raspuns scurt. Perfect pentru sport, film si actiune.

   

Film Google Play

 

Vrei sa poti vorbi despre ei imediat si sa vizionezi filme si seriale inainte ca acestea sa apara pe disc Blu-Ray? Cautati filme specifice care nu sunt difuzate in prezent nicaieri? Apoi cumparati sau inchiriati preferatele dvs. cu Google Play Movie. Doar transmiteti in direct pe televizorul dvs. mare si transformati camera de zi intr-un cinematograf pentru familia sau prietenii dvs. Sau descarcati-l si urmariti-l cand este momentul potrivit pentru dvs.

   

Chromecast incorporat

 

De pe telefonul mobil, tableta sau laptop direct pe ecranul TV mare: cu Chromecastul incorporat, puteti transfera filmele, videoclipurile, aplicatiile, jocurile si multe altele preferate pentru a va bucura de totul in format mare. De asemenea, puteti afisa fotografiile de vacanta de pe smartphone-ul dvs. pe televizor folosind Chromecast - la rezolutie inalta si culori stralucitoare.

CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 81 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display LED
Claritate imagine HD
Culoare Negru
Interfata

2 x USB

1 x RJ-45

2 x HDMI

Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare Android
Versiune sistem operare Android 11
Aplicatii Video Streaming

YouTube

Netflix

Amazon Prime

Caracteristici cheie Chromecast incorporat
Mirroring Android
Asistent vocal inteligent Google assistant built in

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 1366 x 768
Tuner digital integrat

DVB-C

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio

Dolby Digital Plus

Dolby Digital

Dolby AC-4

Subwoofer integrat Nu

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Bluetooth Wi-Fi

CONSUM ENERGIE

Consum energie electrica 25 W
Consum energie electrica / 1000 ore 25 kWh
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa E

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 731 x 177 x 486 mm
Greutate cu stand 5.1 Kg
Greutate fara stand 3.9 Kg

ACCESORII

Continut pachet

Stand

Cablu alimentare

Telecomanda

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 75 x 75
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Clasa noua de eficienta energetica
      E
    • Diagonala Ecran (cm)
      81
    • Rezolutie imagine
    • Smart TV
      Da
    • Conexiune retea

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.