Televizor Smart LED Tesla Q55K925SUS, 140 cm, Ultra HD 4K, WebOS, Clasa G

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor Smart LED Tesla Q55K925SUS, 140 cm, Ultra HD 4K, WebOS, Clasa G de la TESLA

Simtiti puterea. Simtiti bataia. Simtiti diferenta.


Peste un miliard de culori, sisteme audio uimitoare si optiuni inteligente nelimitate - toate sustinute de webOS. Acesta este Tesla QLED.

1,07 miliarde de culori


QLED este un nivel complet diferit - si odata ce il incercati, nu doriti niciodata sa comutati din nou. Pregateste-te sa fii impresionat de tehnologia Quantum Dot, care iti imprumuta peste un miliard de nuante de culoarea casei tale, de fiecare data cand pornesti televizorul!
107
webOS

Bun venit la webOS


WebOS este un sistem de operare smart TV care a fost creat pentru a oferi o experienta audiovizuala excelenta, sprijinind in acelasi timp sistemele de difuzare TV pe piata globala. Accepta sunet Dolby, HDR, HLG, precum si cele mai populare aplicatii de continut din lume: Netflix, YouTube, Prime video etc.

Lasati muzica sa cante


Noul amplificator de volum D-Class si difuzoarele box puternice FAC din zilele tale un adevarat ring de dans! Acest televizor uimeste cu sunetul sau uimitor, iar aplicatia Music Player duce experienta de a asculta melodiile preferate la un cu totul alt nivel. Va permite sa redati muzica chiar si atunci cand ecranul televizorului este oprit.
muzica
telecomanda

Telecomanda magica


Utilizati telecomanda magica aproape ca un mouse de computer: este un dispozitiv universal care inlocuieste doua sau mai multe telecomenzi. Mariti detaliile importante, derulati sau mutati, utilizati taste rapide sau butoane de acces rapid - usor de configurat pentru a deschide automat anumite aplicatii.

Sistem de recunoastere vocala AI


Sistemul de recunoastere vocala THINQ AI incorporat accepta mai mult de 13 limbi diferite. De la optiunile de cautare la functiile de meniu, puteti controla televizorul, puteti cauta orice informatii, puteti reda muzica sau puteti rasfoi filme si emisiuni TV daca vorbiti doar cu telecomanda magica!
AI
Conexiunea

Conexiunea conteaza


Conectati televizorul fara fir la computer sau telefon (Miracast, DLNA) pentru a naviga intre documente si imagini de pe ecranul mare si a gestiona dispozitivul cu telecomanda televizorului. Un joc important este programat, dar sunt copiii adormit? Alegeti dintre doua optiuni convenabile: 1) utilizati casti Bluetooth sau 2) Utilizati aplicatia ThinQ pentru a controla televizorul.

SImplitate si echilibru


Sistemul de operare al acestui televizor este construit pentru a integra placerea televiziunii live traditionale cu continut online contemporan, mainstream, oferind un echilibru uimitor intre transmisiunile live si programele la cerere. Tabloul de bord de acasa faciliteaza gestionarea tuturor intrarilor, setarilor si dispozitivelor conectate.
SImplitate
optiuni

Optiuni nelimitate


Nu exista nicio problema cu acest televizor Tesla - puteti pur si simplu sa impartiti ecranul, astfel incat sa puteti viziona televizorul in acelasi timp (sau sa jucati jocuri video printr-o consola / PC conectat prin HDMI) si sa navigati pe Internet! Puteti sa creati cu usurinta comenzi rapide, sa mutati aplicatii, sa accesati setarile si sa modificati dimensiunea, literele sau pozitia subtitrarilor.


CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 140 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display LED
Tehnologie speciala QLED
Claritate imagine 4K
Culoare Argintiu
Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare webOS
Aplicatii Video Streaming Netflix
Mirroring Android

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tehnologii imagine Dynamic contrast
Rata de refresh 60 Hz
Tuner digital integrat DVB-C

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio Balance Control
Putere difuzoare integrate 10 W

CONECTIVITATE

Interfata 1 x Jack 3.5 mm

CONSUM ENERGIE

Consum energie electrica 130 W
Consum energie electrica / 1000 ore 102 kWh
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa G

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 1228 x 285 x 748 mm
Dimensiune fara stand 1228 x 72 x 710 mm
Greutate cu stand 13.45 Kg

ACCESORII

Continut pachet: Telecomanda

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 300 x 200
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.